Bethesda voedt de hype rond ‘Fallout’ 76 met een nieuwe, zotte trailer

Bethesda voedt de hype rond ‘Fallout’ 76 met een nieuwe, zotte trailer

In minder dan een maand zal je ‘Fallout 76’ kunnen spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Die wachttijd wordt wat verminderd omdat de verwachtingen rond ‘Fallout 76′ minder hooggespannen zijn dan voor het origineel. Deze editie is namelijk vooral gericht op multiplayer, da’s nieuw voor de serie. Een uitzonderlijk spel vraagt een uitzonderlijke trailer, dachten ze bij Bethesda, de studio die ‘Fallout’ ontwikkelt. 

Fallout 76 belooft de speler in een post-apocalyptische wereld te plaatsen, een wereld die volledig werd vernietigd door nucleaire oorlogsvoering. Net zoals in alle Fallout-spellen, zou je denken. Alleen komen we nu uit onze schuilplaatsen ‘slechts’ 25 jaar na de ontploffing van de bommen. Het is de eerste keer dat we zo snel na de catastrofe opnieuw op de begane grond worden gedropt. We kunnen in Fallout 76 ook een nieuwe regio verkennen: West-Virginia!

Multiplayer

Dat is echter niet het enige uitzonderlijke element aan Fallout 76. Deze episode zal namelijk volledig in multiplayermodus zijn. Je wordt telkens in een server gedropt met andere spelers die net zoals jij de straling, muterende monsters en plunderaars proberen te overleven. Jij moet alleen of met je vrienden proberen om te overleven in deze moeilijke omgeving en een shelter proberen te bouwen. Tegelijk wil je je personage en je wapens verbeteren. Da’s natuurlijk een scherp contrast met Fallout, waar het spel volledig solo gespeeld werd, zonder onlinemodus. Minder zijquests, minder historie en meer actie voor Fallout 76 dus.

De Bètaversie is al beschikbaar op Xbox One, de PS4-spelers mogen proberen vanaf 30 oktober. De finale versie van het spel komt uit op 14 november, nog een paar weekjes dus. Dat kan zowel op PS4, Xbox One en PC. Uiteraard is er ook een heerlijke trailer van Bethesda om het wachten te verzachten. Bereid je maar al voor op de fallout.

Hier is de trailer, bestel Fallout 76 hier.

Gesponsorde artikelen