Bevestigd: Miley Cyrus en Liam zijn écht getrouwd en hier zijn de foto’s!

Bevestigd: Miley Cyrus en Liam zijn écht getrouwd en hier zijn de foto’s!

Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn getrouwd: dat wordt nu door het koppel zelf op sociale media bevestigd. De eerste foto’s waren ook al gelekt, maar nu heeft Miley zelf ook een aantal schitterende kiekjes van zichzelf en haar man online gezet. De bruid droeg Vivienne Westwood en zag er verukkelijk uit, kijk zelf maar. 

Het was eigenlijk al gelekt, maar nu is het dus ook officieel: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn man en vrouw. Het koppel gaf het jawoord tijdens een intieme ceremonie in het weekend voor Kerstmis. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de twee in joggingpak getrouwd zijn, en er zijn ook een paar heel mooie foto’s die door Cyrus (of is het nu mevrouw Hemsworth?) gedeeld zijn.

Trouwjurk van Vivienne Westwood

Het ziet ernaar uit dat de Hemsworth/Cyrus-familie mocht applaudisseren aan het haardvuur. Het trouwkleed van Miley Cyrus is er eentje van Vivienne Westwood, die ook al Dita Von Teese mocht kleden tijdens haar huwelijk. Dit exemplaar is een pak meer understated: een vloeiende A-lijn met een boothals. En Hemsworth? Die mocht in pak, maar wel op sneakers, aan de feestdis aanschuiven.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn zo’n tien jaar samen, de twee ontmoetten elkaar op de set van The Last Song, de film naar het boek van Nicolas Sparks (bekendste boek: The Notebook). In 2010 gaan ze even uit elkaar, komen ze terug samen en gaan ze weer uit elkaar. Maar in 2011 is het weer dik aan tussen de twee, al klinkt het dat ze “het rustig aan doen en gewoon van elkaars gezelschap willen genieten.”

Een korte tijdslijn van de relatie van Miley Cyrus en Liam Hemsworth

In 2012 raken de twee verloofd, maar in 2013 komen er donkere wolken boven het sprookje hangen. Er komen geruchten dat Miley met Ed Westwick kuste, die zij ontkent, en ze wordt een aantal keer zonder verlovingsring gespot. Eind 2013 ontvolgen de twee elkaar op Twitter en bevestigen ze dat ze uit elkaar zijn. Miley zingt een versie van Wrecking Ball (een lied dat over Liam zou gaan) waar iedereen, inclusief zichzelf, doet huilen.

Daarna gaan de twee door typisch post-breakup-gedrag. Liam kust met Eiza Gonzalez. Miley begint een relatie met Patrick Schwarzenegger, maar blijft wel vrienden met Hemsworth. Een jaar gaat voorbij. De fans spenderen het betere deel van 2014 met hopen dat Schwarzenegger en Cyrus uit elkaar zullen gaan. Surprise: dat doen ze ook, in 2015.

Panseksueel

Intussen laat ook Hemsworth het hoofd niet hangen, al zal hij later toegeven dat het de split moeilijk is voor hem. Het resulteert sowieso in iets vrij schattigs: hij adopteert ‘puppie’ Dora The Explorer en Miley staat aan zijn zijde om de vrij groot uitgevallen hond te socialiseren. Tegelijk benadrukt ze wel dat ze ‘panseksueel’ is en niet aan het daten is met Stella Maxwell, het Victoria’s Secret-model dat later een relatie kreeg met Twilight-alum Kirsten Stewart.

Begin 2016 spotten fans Miley Cyrus op foto’s van vrienden van de Hemsworths. Beter zelfs: hier en daar zijn Hemsworth en Cyrus samen-maar-apart te spotten op dezelfde foto! En ja hoor, enkele dagen later zien we zelfs haar verlovingsring aan de juiste vinger. Begin 2016 bevestigen vertegenwoordigers van de twee dat ze opnieuw samen en verloofd zijn.

Opnieuw samen

Daarna herbegint de hele schattige romance: de twee gaan opnieuw samenwonen, er volgen heel wat lieve wandelen-met-de-hond foto’s en links en rechts duikt opnieuw een gerucht op dat ze opnieuw uit elkaar zijn. Niets blijkt minder waar, er verschijnt zelfs een tattoo van vegemite -Hemsworth zijn favoriete boterhambeleg, blijkbaar – op haar arm en ze krijgt matching tattoos met Elsa Patakey, mevrouw Chris Hemsworth.

Miauwkes: hier zijn 19 gifs van Liam Hemsworth die je zwanger maken, gewoon door er naar te kijken.

Vanaf dan lijkt het smooth sailing voor het koppel. Er zijn een aantal standaardgeruchten (nee, ze is niet zwanger) en het lijkt even bergaf te gaan als Miley’s sociale media volledig op privé gaan. Maar Cyrus draagt haar album quasi op aan Hemsworth, brengt de ene prachtige editie van dàt nummer (Malibu) na het andere en ze verschijnen samen op de rode loper.

Brand bij Liam Hemsworth

In 2018 komt er drama voor Hemsworth: zijn huis in Malibu brandt af en, zoals hij het zelf zegt, het enige dat overblijft, is ‘LOVE’, een teken uit hun huiskamer. Hemsworth en Cyrus blijven pal achter elkaar staan, met Cyrus die prijst hoe Hemsworth de vier paarden en twee honden, twee varkens en enkele katten zelf uit het huis evacueerde voor het vuur vatte.

Nadien viert het koppel Miley’s verjaardag, waarbij Liam het niet nalaat om te zeggen hoe veel hij haar nu apprecieert. Drama brengt mensen natuurlijk samen. En toen verschenen deze foto’s, rond de kerstdagen, als een soort collectief kerstcadeau in moeilijke tijden. Zoals je hier kon lezen, was toen eigenlijk al bevestigd dat de twee in het huwelijksbootje zijn gestapt. Awww!

Instagram

En nu is het dus voor echt: de twee zijn getrouwd. Proficiat!

Gesponsorde artikelen