Bevestigen ‘Temptation Island’ Laura en Roger binnenkort dat ze uit elkaar zijn?

Bevestigen ‘Temptation Island’ Laura en Roger binnenkort dat ze uit elkaar zijn?

‘Temptation Island’ is deze week al toe aan aflevering acht, maar veel is er nog niet gebeurd. De minste actie krijgen we voorlopig van Laura en Roger, die Vanessa en Jeremy van vorig jaar een superspannend koppel doen lijken. Maar nu lijkt alles erop te wijzen dat de twee toch niet langer een koppel zijn.

We kunnen er niet meer omheen: Temptation Island is dit jaar niet de hoogmis van overspel en gebroken afspraken die we van het programma gewoon zijn. De grote spelbrekers daarbij zijn vooral het koppel Laura en Roger. Laura heeft zich ontpopt tot de moeder van de groep en gaat enthousiast aan het cockblocken tijdens feestjes. En Roger heeft niet veel last van verleiding, maar heeft het eerder moeilijk met het slaaptekort. Maar daar lijkt snel verandering in te gaan komen.

Goedele On Top

Volgende week vrijdag is Laura te gast bij Goedele Liekens in Goedele On Top. En die passage zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Want Laura heeft al een goede reden gegeven om de naakte mensen uit Naked Attraction aan ons voorbij te laten gaan en na Temptation Island af te stemmen op Goedele On Top op de website van VIJF.

Laura zal namelijk vertellen of ze nog steeds een koppel vormt met Roger. Dat liet de blondine weten op haar Instagram Story. “Temptation is nog 9 weken en nog 9 afleveringen dus. Maar op Goedele On Top (5 april) verklap ik toch al of ik en Roger nog samen zijn.” Hoewel wij zouden verwachten dat Laura en Roger Temptation Island met gemak overleven, doet Laura ons toch denken dat het niet zo zal zijn.

Laura en Roger uit elkaar?

Want Laura zegt namelijk niet enkel dat ze in Goedele On Top zal zeggen of ze nog samen zijn. Ze zegt ook het volgende: “Waarom juist weet ik ook niet. Maar dat zijn de orders die ik kreeg. Zeker kijken is de boodschap.”

Het feit dat Laura orders kreeg om te zeggen of zij en Roger nog samen zijn, doet ons toch vooral vermoeden dat ze niet langer een koppel zijn. Als Laura nu al zou zeggen dat ze nog een koppel zijn, zou dat precies zijn wat wij al lang verwachtten en zou kijken dus eigenlijk niet meer nodig zijn. Door Laura te laten zeggen dat zij en Roger geen koppel meer zijn, wordt het saaie seizoen van Temptation Island misschien wat interessanter. En zou dat misschien wel een reden zijn om toch te blijven kijken.

Wil je meer Temptation in je leven? Word dan lid van onze Facebookgroep!

Instagram laura_moenaert

Gesponsorde artikelen