Bevestigt verleidster Chloë van ‘Temptation Island’ met deze foto haar relatie met Kevin?

Bevestigt verleidster Chloë van ‘Temptation Island’ met deze foto haar relatie met Kevin?

In de laatste aflevering van ‘Temptation Island’ zagen we hoe Kevin de lakens deelde met verleidster Chloë en ook nu, maanden na de opnames lijken de twee onafscheidelijk. Waardoor er al een tijdje gespeculeerd werd over een relatie. Maar nu heeft Chloë het “Instagram official” gemaakt. 

Dat verleidster Chloë haar zinnen heeft gezet op Kevin was in de vorige aflevering van Temptation Island meer dan duidelijk. De verleidster sprak in lovende woorden over Kevin en had het zelfs over verliefdheid. Kevin hield het op zijn beurt wat rustiger en zei dat de gevoelens nog wat moesten groeien. Toch hadden de twee die nacht seks en voelde Kevin zich genoodzaakt zich met de legendarische woorden “sorry mama” te verontschuldigen bij zijn moeder.

Speculaties

Recent begonnen de speculaties rond een relatie tussen Kevin en verleidster Chloë. Nadat zijn relatie met Megan op Temptation Island duidelijk stukliep, werd de Oostendenaar opvallend vaak gespot met Chloë, een van de verleidsters die pas later naar Thailand afzakten.

De twee werden samen gespot tijdens het uitgaan en postten ook geregeld foto’s van hun tweetjes op Instagram. Maar de foto die Chloë vandaag postte, lijkt toch te bewijzen dat er meer aan de hand is dan enkel vriendschap.

Instagram official?

In een foto die Chloë op haar Instagram Story postte, zien we het koppel (?) samen in de auto zitten. Dat hoeft niet te verbazen, maar het tekstje op de foto spreekt boekdelen.

“Ogen om in te verdrinken”, post de verleidster op de foto, vergezeld van een smiley met hartjes en de naam van Kevin.

Wij weten niet wat jij denkt, maar wij zouden toch geen complimenten gooien naar iemand waarmee we op Temptation Island een keertje van bil zijn gegaan. Hier is dus duidelijk meer aan de hand.

Instagram chloe.vkn

Megan

Zo heeft Kevin dus, net zoals zijn ex-vriendin Megan, ook opnieuw het geluk gevonden. Megan is nu samen met Jochen, de beste vriend van Joshua, met wie Megan op Temptation Island haar toenmalige vriend Kevin bedroog.

Kan jij nog volgen?

Instagram

Gesponsorde artikelen