Bevrijd de Imperial City in de eerste uitbreiding van The Elder Scrolls Online op console

Bevrijd de Imperial City in de eerste uitbreiding van The Elder Scrolls Online op console

Menig TESO-fan kan zich, sinds 15 september op Xbox One en een dag later op PS4, uitleven op de eerste DLC van The Elder Scrolls Online: Imperial City. Als je twijfelt dat deze immense gamewereld nog groter kan zijn, dan heb je het goed mis. Straatgevechten for the win!

Deze DLC bevat heel wat nieuws: extra content voor PvP (player versus player) en PvE (player versus environment), een aantal dungeons en quests en niet te vergeten: nieuwe personages en tegenstanders. Daarnaast is het mogelijk om een arsenaal aan wapens en pantsers aan te schaffen voor jouw personage. Uiteraard kan je ook diverse exclusieve voorwerpen in de Imperial City vinden of krijgen na het voltooien van quests. Ga zeker op zoek naar de kluizen met speciale voorwerpen die te vinden zijn in de stad.

Gebruik guerillatactieken

De Imperial City komt bekend voor bij spelers van onder andere Oblivion. Deze stad is het strijdtoneel van de drie fracties tegen de gemeenschappelijke vijand, Molag Bal, die de Imperial City heeft veroverd. Vechten in de donkere, smalle straatjes en riolen van de stad creëert echt een speciale sfeer. Je kan rondlopen in zes districten en in het riolenstelsel onder de Imperial City. Speel je samen met vrienden? Gebruik zeker guerrillatactieken om je vijanden te verslaan. De omgeving is er perfect voor. Op sommige momenten komt er een ‘big boss‘ tevoorschijn en dan is het aan jou om te kiezen of je hem doodt samen met je vijanden of je vlucht en hen aan hun lot over laat.

Je kan de DLC kopen in de crownstore voor 2.500 crowns (je moet er 3.000 kopen en dat komt op 20.99 euro). Volgens Zenimax online, de game-ontwikkelaar, zal er elke drie maanden een nieuwe DLC beschikbaar zijn. In ieder geval ben je met de game zelf al een hele poos zoet, maar deze uitbreiding is een leuk extraatje.

Eindbeoordeling: 7/10

Gesponsorde artikelen