Beyoncé en Jay-Z gaan samen op tour en dit is waar je ze kan zien!

Beyoncé en Jay-Z gaan samen op tour en dit is waar je ze kan zien!

Zangeres Beyoncé en haar rappende echtgenoot Jay-Z gaan samen op tour. De ‘On The Run 2’-tour werd vorige week per ongeluk aangekondigd, maar nu volgt ook de officiële bevestiging. De tour heeft een Amerikaans en een Europees luik, waardoor Queen B en haar echtgenoot wel heel dichtbij komen. 

Vorige week verscheen op de Facebookpagina van Beyoncé een evenement genaamd Beyoncé & Jay-Z – On The Run 2, waardoor fans al begonnen dromen van een nieuwe gezamenlijke tournee van Queen B en haar hubby Jay-Z. En nu komt er dan ook de bevestiging: Beyoncé en Jay-Z gaan wel degelijk samen op tournee.

Huwelijkscrisis

De tour van Beyoncé en Jay-Z werd vandaag aangekondigd in een, hoe kan het ook anders, visueel sterke video.

In de video zitten amateurbeelden van het koppel, beelden van hun vorige On The Run-tour maar ook nieuwe zwart-wit beelden van het koppel.

Het zal ongetwijfeld een interessante tour worden want zowel Beyoncé als Jay-Z hebben een album uitgebracht waarin ze openhartig spreken – lees: zingen – over hun huwelijkscrisis. Waarbij Jay-z vreemdging met de befaamde “Becky with the good hair“.

Dicht bij huis

Hoewel het gelekte evenement enkel over een optreden in Philadelphia ging, is er nu ook de bevestiging dat er een Europees luik komt van de tournee.

Die zal halt houden in Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Zweden, Denemarken en Duitsland. Maar ook, en interessanter voor ons: Frankrijk en Nederland. Op 19 juni zullen Beyoncé en Jay-Z te zien zijn in de Amsterdam Arena in Nederland en op 14 juli zal het koppel te zien zijn in het Stade de France in Parijs.

De ticketverkoop start op 19 maart om 10 uur, maar leden van de Beyhive kunnen al tickets kopen vanaf 14 maart, eveneens om 10 uur. Registeren voor die Beyhive kan hier.

Tijd voor een citytripje naar Amsterdam of Parijs?

Gesponsorde artikelen