Beyoncé en Jay-Z krijgen hun eigen gidstour in het Louvre

Beyoncé en Jay-Z krijgen hun eigen gidstour in het Louvre

Je kan sinds kort letterlijk in de voetsporen van Beyoncé en Jay Z treden. Het Louvre biedt namelijk een nieuwe gidstour aan die je meeneemt langs alle filmlocaties uit de clip ‘Apes**t’ die het echtpaar onlangs uitbracht.

Beyoncé en Jay-Z verbaasden enkele weken geleden vriend en vijand door volledig uit het niets hun nieuwe album op de wereld los te laten. Ze doen dat tegenwoordig onder de noemer ‘The Carters’. Samen met het album brachten ze ook de single Apes**t uit. En die kreeg ook een bijzondere videoclip.

Louvre

Voor de videoclip van Apes**t huurden Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z namelijk het Louvre in Parijs af. In de clip zie je The Carters en een hele hoop dansers voor verschillende meesterwerken uit de rijke collectie van het Parijse museum.

Zo zijn Beyoncé en Jay-Z onder andere te zien voor de Mona Lisa, de Venus van Milo en Nikè van Samothrake. Deze werken zijn altijd te zien in het Louvre, maar nu is er een nieuwe manier om ze allemaal te zien.

Gidstour

Er is sinds kort namelijk een nieuwe gidstour beschikbaar in het Louvre die je meeneemt langs alle werken die te zien zijn in de videoclip van Apes**t van Beyoncé en Jay-Z aka The Carters.

De tour duurt 90 minuten en is beschikbaar op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Hij neemt je mee langs de zeventien werken die te zien zijn in de clip. De tour wordt jammer genoeg niet gegeven door Beyoncé of Jay-Z zelf, maar je kan je dus wel in de voetsporen van de wereldvedetten treden. Je kan je zo dus even Beyoncé of Jay-Z wanen in het Louvre. (Meer informatie over de tour, vind je hier.)

Bekijk hier de clip van Apes**t:

Gesponsorde artikelen