Beyoncé is ook maar een mens, ‘betrapt’ bij goedkope supermarkt

Beyoncé is ook maar een mens, ‘betrapt’ bij goedkope supermarkt

Beyoncé is gisteren gespot in de goedkope Amerikaanse winkelketen Target. Queen B was er samen met haar moeder en twee van haar kinderen op zoek naar wat waarschijnlijk kerstcadeautjes zijn. Want hey, ook al ben je Queen B, je bent nog altijd maar een mens. 

Ook de groten der aarde moeten al eens naar de supermarkt om hun inkopen te doen. Zo ook superster Beyoncé. De Amerikaanse zangeres ging gisteren winkelen in een filiaal van de goedkope supermarktketen Target. Haar bezoek ging natuurlijk niet onopgemerkt voorbij.

Geen sterallures

Twittergebruiker @MsTaylorOlivia spotte Queen B in de budgetsupermarkt en de foto’s van een shoppende Beyoncé meteen online.

Beyoncé was niet alleen in de winkel. Ze was er samen met haar moeder Tina, haar dochter Blue Ivy en een van haar tweeling van enkele maanden oud. “Zij en haar moeder waren speelgoed aan het kopen en Blue hielp mee dingen op te nemen. Ze waren heel vriendelijk, geen sterallures of iets dergelijks. Niemand wist dat ze zouden komen, het was een complete verrassing”, laat een bron weten aan Hollywood Reporter.

De bron laat verder weten dat Beyoncé absoluut geen voorkeursbehandeling wilde. “Ze was er in de ochtend. Ze was heel low-key en vroeg geen speciale behandeling. Ze wilde gewoon, net als eender welke andere klant, haar boodschappen doen.”

Op sociale media werd er enthousiast gereageerd op het feit dat zelfs Beyoncé houdt van koopjes, zeker zo dicht bij de feestdagen.

Een greep uit de reacties op Beyoncé’s winkelavontuur:

Gesponsorde artikelen