Beyoncé lanceert een merchandise speciaal voor Valentijnsdag: ‘Bey Mine’.

Beyoncé lanceert een merchandise speciaal voor Valentijnsdag: ‘Bey Mine’.

Opgelet fans! Queen B heeft een merchandise gelanceerd voor Valentijnsdag en het is echt zalig. Of je nu single bent of een liefje hebt, we zijn allemaal ‘crazy in love’ op de collectie.

Als je fan bent van Beyoncé, kan je je helemaal uitleven op Valentijn in haar webshop. De R&B-zangeres heeft namelijk Valentijnsitems gelanceerd die jij nu netjes in je winkelmandje kan steken. Of je nu een lief hebt of single bent, Queen B maakt je sowieso verliefd op Valentijn.

De collectie is echt een match made in heaven want ze staat in teken van Valentijn en Beyoncé. Denk maar aan telefoonhoesjes met ‘Bey Mine‘, T-shirts met ‘All Night’ en ‘Bootylicious’-shortjes. Hoe romantisch …

From ‘Bey’ for Me

Uiteindelijk dienen deze items niet per se voor je lief. Je kan ze zeker jezelf cadeau doen of geven aan je beste vriend(in). Valentijn moet niet per se draaien rond koppels hé!

Het is ook niet de eerste keer dat Beyoncé thema-merchandise uitbrengt. In 2016 lanceerde de diva ook sweaters met ‘I Sleigh All Day‘. Vorig jaar verhoogde ze de lat en lanceerde ze truien met ‘Have a Thicc Holiday’ en ‘Beyoncé Holiday Sweater’ op. Voor de eerste verjaardag van Lemonade maakte ze zelfs jubileumkledingstukken voor de gelegenheid.

Britney holiday

Beyoncé is niet de eerste artiest die creatieve truien lanceert voor feestdagen. Britney Spears heeft ook zo’n sweaters uitgebracht met ‘It’s Christmas B*tch*’.

Als het voor jou alleen maar Queen B is, dan moet zeker eens een kijkje nemen op Shop.beyonce.com.

Wat vind je in de shop?

T-shirts en truien

Bey mine

Heel Bootylicious

Fans zijn duidelijk heel gelukkig met de merchandise

Gesponsorde artikelen