Left Right
scrollTop top

Beyoncé lost samen met Netflix-documentaire ook live-album ‘Homecoming’


Beyoncé lost samen met Netflix-documentaire ook live-album ‘Homecoming’

Beyoncé is een topwijf. Dat heeft ze nog maar eens bewezen. Samen met haar documentaire ‘Homecoming: A Film By Beyoncé’ lost ze vandaag ook een nieuw album. Dat is er eentje met alle nummers die ze tijdens haar legendarische optreden op Coachella vorig jaar bracht.

Beyoncé verrast. Opnieuw. De hele wereld lag al aan haar voeten, maar toen ze bekendmaakte dat ze een documentaire zou maken, steeg Beyoncé nog meer in onze achting. Homecoming: A Film By Beyoncé is een persoonlijk verhaal en is sinds vandaag te bekijken op Netflix. Alsof dat nog niet genoeg is, releasete Queen B vandaag als verrassing ook een nieuw live-album Homecoming.

Coachella

Homecoming: A Film By Beyoncé gaat over het legendarische optreden van de zangeres op het Amerikaanse festival Coachella vorig jaar. Beyoncé was er toen de eerste vrouwelijke zwarte headliner en bracht ode aan de Amerikaanse zwarte scholen en universiteiten. De documentaire, die ze ook zelf gemaakt heeft, toont het optreden, maar ook alle voorbereidingen daarvoor.

Fans krijgen in de film ook inzicht in het creatieve denkproces van de zangeres. Ze vertelt namelijk over haar inspiratie voor het optreden op Coachella. Daarnaast is Beyoncé ook te zien terwijl ze aan het trainen is, terwijl ze haar choreografie oefent en terwijl ze met haar kinderen speelt. Persoonlijk is een understatement.

Naast mama, wereldster en filmmaker is Beyoncé nu ook actrice (of toch zo goed als). Ze spreekt de stem in van leeuwin Nala in The Lion King!

Homecoming

Beyoncé loste nu samen met de documentaire ook een live-album van dat legendarische Coachella-optreden. Het album telt maar liefst veertig nummers, waaronder zowel live-versies van haar eigen liedjes als de covers die ze tijdens haar historische optreden bracht.

Voor de Coachella-editie dit jaar zegde Kanye West nog last-minute zijn optreden af.

De trailer van Homecoming: A Film By Beyoncé kan je hieronder herbekijken:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.766
 • Aantal
  doden
  1.153.553
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810