Beyoncé valt op Coachella, maar doet dat uiteraard in stijl

Beyoncé valt op Coachella, maar doet dat uiteraard in stijl

Coachella wordt dit jaar gedomineerd door de enige echte Beyoncé, die na een afzegging vorig jaar alles op alles zet om het festival memorabel te maken. Dat lukt ook, met een gesmaakt optreden vorig weekend. Dit weekend viel Beyoncé’s act ook op, maar dan vooral omdat ze even een slippertje maakte. Gelukkig was Solange er ook, om de val naadloos in de choreografie te verwerken. 

Hoe veel geld hebben jullie ervoor over om Beyoncé live op Coachella te kunnen meemaken? Het antwoord is sowieso véél: al voor haar passage op het eerste weekend van het Californische festival gonsde het van de geruchten over een Destiny’s Child-reünie en het publiek werd beloond. Ook het tweede weekend van het festival mocht Bey aantreden, maar dat optreden zullen we ons waarschijnlijk om andere redenen herinneren: de Queen ging namelijk bij het opheffen van zus Solange ferm door de (elegante) knieën.

Wat doe je dan, als je een professional bent maar je gaat op je gezicht als alle ogen van de wereld op je gericht zijn? Voortdoen natuurlijk. En ook zus Solange, die daar was voor een guest appearance, is blijkbaar zo opgevoed, want zij integreerde Beyoncé’s val naadloos in een dansroutine. Alsof er niks aan de hand was. Daar herken je de hand van de meester.

Bekijk hier Beyoncé’s magistrale val:

Opvallend, naast de val natuurlijk, is dat Bey ook direct vier nieuwe outfits uit de (designer)-kast haalde voor haar tweede show. Dat was dan ook het grootste verschil met vorige week: voor de rest kwamen ook Jay Z en Destiny’s Child nog eens opdraven, samen met wel 100 achtergronddansers. Val of niet, Beyoncé wordt steeds meer de Queen of Pop van onze generatie.

Bekijk hier de hoogtepunten van Beyoncé’s show

Beyoncé’s performance vorige week had een extra bijzonder kantje: ze was de eerste zwarte vrouw die het festival mocht headlinen. Bey was duidelijk ook trots op die titel, ze zei het zelf in het eerste optreden. Deze week herhaalde ze dat niet: technisch gezien is het dan ook de tweede keer dat ze op het festival stond.

Gesponsorde artikelen