Beyoncé zingt voor het eerst in een nieuwe trailer van ‘The Lion King’

The Lion King heeft ons ein-de-lijk uit ons lijden verlost! In een nieuwe trailer van de live action-versie van onze favoriete tekenfilm, krijgen we voor het eerst te horen hoe Beyoncé Knowles als leeuwin Nala Can You Feel The Love Tonight zingt.

In de nieuwe The Lion King-trailer horen we voor het eerst een half minuutje uit het iconische nummer Can You Feel The Love Tonight. Het is – zoals in de originele film – een duet dat gezongen wordt door Simba en Nala. Je leest het goed: we horen voor de eerste keer Beyoncé zingen als leeuwin Nala!

Beyoncé + Donald Glover = <3

Donald Glover, die de stem van Simba inspreekt, en Beyoncé klinken alsof hun stemmen voor elkaar gemaakt zijn. De combinatie van de twee in zo’n emotioneel en magisch nummer, doet het haar op je armen recht omhoog staan. In de live action-remake van The Lion King zingen Billy Eichner (Timon) en Seth Rogen (Pumba) ook mee, maar die krijgen we in deze trailer nog niet te horen.

Alsof die twee stemmen nog niet genoeg zijn, krijgen ze ook nog gezelschap van James Earl Jones (Mufasa). Die vertelt Simba dat hun voorvaderen op hen neerkijken en dat ook hij dat zal doen als hij sterft. (Wenen is oké, jongens!)

Nog drie originele The Lion King-nummers

Naast Can You Feel The Love Tonight krijgen we nog drie andere nummers uit de originele film te horen: The Circle Of Life, I Just Can’t Wait To Be King en Hakuna Matata krijgen een upgrade door filmcomponist Hans Zimmer en Elton John, die ook de muziek van de eerste Leeuwenkoning-film verzorgden.

The Lion King is vanaf 17 juli in de Belgische bioscoopzalen te zien!

Gesponsorde artikelen