Beyoncé zou wel eens voor de soundtrack én de stem van Nala kunnen zorgen in de live-action van The Lion King

Beyoncé zou wel eens voor de soundtrack én de stem van Nala kunnen zorgen in de live-action van The Lion King

Ken jij ook de soundtrack van The Lion King uit je hoofd? Pas dan maar op wanneer je de live-action remake van de Disneyfilm gaat bekijken in 2019. Volgens bronnen zouden er onderhandelingen aan de gang zijn met Beyoncé om de muziek van de film voor haar rekening te nemen én om haar stem te lenen aan Nala, het vriendinnetje van Simba!

The Lion King is zonder twijfel een van de meest succesvolle Disneyfilms aller tijden. Disney verdiende bijna een miljoen dollar aan de film én won ook een Academy Award voor het nummer Can You Feel The Love Tonight.

Beyoncé als Nala

Maar voor de live-action remake wil Disney nog een stap verder gaan. Volgens bronnen dicht bij de onderhandelingstafel zou Beyoncé op het punt staan om een contract te ondertekenen waarmee ze instemt om de muziek van de Disney-remake te amken. De informatie komt van The BeyHivé, de grootste fangroep van Queen B. Hoewel het niet om officiële informatie gaat, zijn er ook al cijfers over het contract vermeld.

Zo zou Beyoncé maar liefst 25 miljoen dollar verdienen met de film. En naast het verzorgen van de filmmuziek zou ze ook nog de stem inspreken van Nala, het vriendinnetje van Simba.

De stem van Scar al gevonden?

Stilaan raken er meerdere stemmen voor de nieuwe Lion King-film bekend. Zo zal Donald Glover de rol van Simba op zich nemen en John Oliver die van Zazu.

James Earl Jones zal in de huid van Mufasa kruipen. Dat doet Jones trouwens niet voor het eerst, want hij verzorgde ook al de stem van Mufasa in de tekenfilm van 1994!

Ook voor de slechte oom, Scar, zou volgens The Wrap al een stem gevonden zijn: Chiwetel Ejiofor. Maar ook dat nieuws werd nog niet bevestigd. Het is dus nog even geduldig wachten tot er meer nieuws komt uit het Disneykamp, maar wij kunnen ons alvast geen betere Nala voorstellen dan Beyoncé!

Gesponsorde artikelen