‘Big Brother’: Zo reageerde Danny meteen na zijn eliminatie

De laatste rechte lijn naar het finaledag van Big Brother is ingezet en daarbij gaat het ineens heel snel. Zo zagen we maandagochtend Lindsey alweer vertrekken terwijl we zaterdag nog maar juist hadden afscheid genomen van Danny. Die moest voor de tweede keer het huis verlaten. “Het is zo gek om hier weer te staan”, reageerde die na afloop.

Danny heeft dit seizoen in Big Brother een van de meest opmerkelijke passages gehad. De Nederlander moest begin februari als vierde bewoner het huis verlaten nadat hij minder steun kreeg dan Jason en Michelangelo. Een maand later verliet Chiara echter door privéredenen Big Brother, waardoor er maar twee Nederlanders meer overbleven in het programma. Dat wilden de makers niet zo laten en dus mocht de kijker een extra Nederlander het huis insturen. Zij kregen daarbij de keuze tussen Chayron, Chelsea en Danny en kozen uiteindelijk voor die laatste.

Tweede eliminatie

Maar deze week raakte Danny opnieuw genomineerd. Deze keer was het de kijker die mocht nomineren en hem erop zette. Hij nam het daarbij op tegen Jolien en Lindsey. De twee vrouwen konden echter op meer stemmen rekenen van het publiek, waardoor Danny na een terugkeer van drie weken opnieuw naar huis moet.

“Het is super jammer, maar ik vond het fantastisch mooi. Deze drie weken waren onvergetelijk. Ik heb zo genoten. Het was megaspeciaal om terug te komen, dat kan niemand anders zeggen”, was zijn eerste reactie na zijn eliminatie.

Liefde

“Het is gek om hier weer te staan, want er zijn zoveel lieve mensen. Ik heb een stukje liefde teruggebracht in het huis. Ik heb mijn best gedaan en genoten tot het laatste moment. Het is wat het is, ik heb er geen moment spijt van. Natuurlijk had ik de finale willen halen en winnen, maar dit pakt niemand mij meer af”, besluit Danny

Kijk en luister naar Danny na zijn exit uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...