‘Big Brother’: Twee nieuwe bewoners betreden het huis

Opschudding in het Big Brother-huis vanmiddag, want er zijn twee nieuwe bewoners toegevoegd. Amy en Evelien betraden vandaag het huis nadat de bewoners al kinderfoto’s van de twee te zien kregen.

Het is weer wat drukker geworden in het Big Brother-huis. Na de exit van Sercan is hij nu dubbel vervangen door het duo Amy en Evelien. Zij kwamen vanmiddag binnen door de poort van het huis en maakten al kennis met de andere bewoners. Op dit moment heeft het Big Brother-huis dus in totaal tien bewoners.

Evelien en Amy

Ze waren er al snel uit dat een van de namen Evelien was, maar over de andere was er heel wat twijfel. Zo werd er gedacht aan Melfy en Melvin. Maar het werd dus Amy. Amy komt uit Gent en is dus een nieuwe Vlaming, Evelien komt uit Nederland. Amy is geen onbekende, want zij was eerder al te zien in het VTM-programma Vakantiehuis for Life. Ze nam deel aan het programma samen met haar papa Erwin.

Op de livestream waren de eerste momenten van de twee in het huis al mee te volgen. De twee werden daarbij al meteen op de rooster gelegd, want zij konden de eerste week in het Big Brother-huis van thuis volgen. Zo vertelden Amy en Evelien al over hoe Vlaanderen en Nederland meeleeft met de prille romance tussen Vera en Dimitri en hoe het huis er op televisie minder groot uitziet dan het in werkelijkheid is. We kwamen zo ook al te weten dat Amy eigenlijk al vanaf het begin het huis had moeten betreden en Dimitri pas vanaf vandaag, maar dat de twee omgewisseld werden voor het programma van start ging.

Amy Evelien Big Brother
Amy en Evelien – Bron: Play4

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...