Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Nieuwkomer Michel laat harten sneller slaan in het huis


Big Brother Michel
© VIER

Deze week hebben drie nieuwe deelnemers hun intrede gemaakt in het Big Brother-huis. Het gaat om de Vlamingen Julie en Patrick en de Nederlander Michel. Die laatste is een graag geziene gast in het huis. Zo komen we te weten in de teaser voor de aflevering van vanavond.

Met Julie, Patrick en Michel zit het Big Brother-huis opnieuw stampvol. Vooral de sportieve Michel lijkt in de smaak te vallen en dan vooral zijn kathedraal van een lichaam.

Uitkleden

Michel heeft er een carrière bij de marine en de special forces opzitten, dus is hij sportief en afgetraind. En dat is ook de dames in het huis niet ontgaan. Wanneer Michel buiten aan het trainen is, geven zij van binnen het huis hun ogen de kost. Van Benjamin Jill tot de oudste vrouw in het huis, Els, iedereen lijkt wel een boontje te hebben voor Michel. “Hij is niet mijn type”, geeft Nathalie mee. “Maar hij is wel mijn type in het huis.”

En wanneer de afgetrainde Michel dan gaat douchen en zich in het bijzijn van Naomi en Daniëlle uitkleedt, is het hek volledig van de dam. “Die kleedt zich gewoon uit in de kamer, niet in het douchehokje zoals de rest van de mannen”, klinkt het bij een giechelende Naomi. “Wij zitten hier ook al even ondertussen.” Michel is nog steeds single, dus misschien wordt dit de ommekeer van Big Brother naar Wie Wordt de Vrouw van Michel? en zullen we de “regel van de duim” binnenkort in werking zien treden.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke avond om 21.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.677.742
 • Aantal
  doden
  2.547.184
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141