‘Big Brother’: Hoe gaat het nog met Vera?

Sinds maandag is het nieuwe seizoen van Big Brother te zien op Play4 en via GoPlay. Dit jaar wordt het programma gepresenteerd door het nieuwe duo Geraldine Kemper en Tatyana Beloy, die maar liefst 11 nieuwe kandidaten mochten verwelkomen in het nieuwe huis. Maar hoe is het nog met de kandidaten van vorig jaar?

Met de start van het nieuwe seizoen van Big Brother komt er ook bijna een einde aan de grote sterrenstatus van de vorige deelnemers. Eén daarvan was Vera, die al sinds het begin van het programma vorig jaar vooral met haar liefdesleven in het nieuws komt. Ondertussen lijkt Vera ver weg te staan van leven in de schijnwerpers.

Vera

De komende maanden kan je op Play4 opnieuw dagelijks terecht voor Big Brother. De realityserie is al voor de derde keer na de revival in 2021 te zien op de zender en blijft, vooral op sociale media, enorm populair. Daarop was vorig jaar Vera een van de meestbesproken kandidaten. Dat kwam vooral door de liefdesperikelen die de deelneemster doormaakte.

Toen Big Brother net begon, bleek ze het al meteen goed te vinden met haar medekandidaat Dimitri. Uiteindelijk begonnen de twee een relatie, maar kort daarna gingen ze uit elkaar. Na het programma vond Vera dan weer de liefde bij Sercan, een andere deelnemer. Die relatie ging een tijdje goed, maar in november vorig jaar maakte het duo bekend dat ze niet langer samen waren.

Update

Ondertussen lijkt Vera dus opnieuw single en heeft ze ook wat meer afstand genomen van de media. Dat vertelt ze aan LoveReality. “Ik heb heel wat leuke dingen mogen doen, maar nu zit ik opnieuw in mijn normale leven”, vertelt ze. “Het Big Brother-avontuur heeft me wel veel geleerd. Zo volg ik nu altijd mijn voorgevoel.”

Op de vraag of ze naar het nieuwe seizoen zal kijken, geeft ze een positief antwoord. “Ik ben vooral benieuwd of de nieuwe kandidaten met elkaar overweg gaan kunnen of dat het drama wordt”, klinkt het.

Big Brother is van maandag tot donderdag om 22 uur te zien op Play4 en 24/7 te volgen via GoPlay.

Meer
Lees meer...