‘Big Brother’: Kijkers denken dat voormalige bewoonster binnenkort terugkeert

Het nieuwe seizoen van Big Brother is nog maar pas begonnen en er wordt door de kijkers al gespeculeerd over de eerste vertrekkers … én vooral de eventuele nieuwkomers. En in die laatste categorie menen enkele fans van het programma te weten dat Nawel, die vorig seizoen meedeed, mogelijk dit jaar terug zal keren.

Deze week is het nieuwe seizoen van Big Brother van start gegaan met elf nieuwe bewoners. Uit de voorgaande jaren weten we echter dat er in het programma niet alleen wekelijks een vertrekker is, maar dat er ook regelmatig nieuwe bewoners bijkomen.

Enkele opmerkzame kijkers spotten op de castingfoto’s van Big Brother al één of meerdere nieuwe kandidaten. Het account @https_prxncess deelde namelijk twee foto’s van vrouwen met lang donker haar. Door de verschillende haarlengtes kunnen we ervan uitgaan dat het gaat om twee verschillende vrouwen, tenzij er veel tijd zat tussen beide gesprekken.

Nawel

Al snel merkten meerdere andere kijkers op Twitter op dat die achteraanblik hen deed denken aan een deelnemer van vorig jaar. Nawel Seghairi was in 2022 op Play4 te zien in Big Brother. Daar was ze een van de populairste kandidates. Want hoewel de Belgische maar liefst acht keer genomineerd werd, moest ze pas op dag 72 in de tiende week het programma verlaten. Op dat moment stond ze namelijk recht tegenover de latere winnaar Salar, die nog net iets populairder bleek te zijn.

Binnenkort kan je Nawel trouwens opnieuw op televisie zien als een van de deelnemers van het nieuwe programma Million Dollar Island. En mogelijk maakt ze dus ook een terugkeer in Big Brother.

Meer
Lees meer...