‘Big Mouth’ krijgt een valentijnsspecial en die “komt vroegtijdig”

‘Big Mouth’ krijgt een valentijnsspecial en die “komt vroegtijdig”

Netflix heeft aangekondigd dat hun gevierde animatieserie ‘Big Mouth’ een valentijnsspecial krijgt en dropte meteen ook een trailer. Die is helemaal wat je van ‘Big Mouth’ mag verwachten en bevat zelfs een heel vette knipoog naar de bekende comedyfilm ‘When Harry Met Sally’. De valentijnsspecial komt wat “vroegtijdig”, want hij zal al op 8 februari gelost worden!

De aankondiging van de valentijnsspecial van Big Mouth is zowel een grote (en leuke) verrassing als iets dat we eigenlijk gewoon hadden kunnen zien aankomen. Want zeg nu zelf: als er één serie een special rond valentijn mocht krijgen, is het natuurlijk wel Big Mouth. De geile tieners van Big Mouth worden nog net dat tikkeltje geiler als valentijn eraan komt en dat vraagt uiteraard voor een leuke special.

Big Mouth presents My Furry Valentine “komt vroegtijdig” (heb je ‘m?), want Netflix zal de special al op 8 februari op ons loslaten. Maar om ons al wat warm te maken, hebben ze nu al een trailer gelost. Naast de standaard Big Mouth-dingen (geile tieners, gekus, coach Steve die iets belachelijk maar tegelijk hilarisch doet en een awkward Andrew), geven ze ook een vette knipoog naar de bekende comedy When Harry Met Sally. We zien Nick in de cafetaria een gigantisch orgasme faken, een scène die zo uit de film lijkt te komen.

Derde seizoen

Het eerste seizoen van Big Mouth werd zo positief onthaald dat Netflix al snel een tweede seizoen bestelde en eind vorig jaar werd zelfs al een derde seizoen aangekondigd. De serie, die tieners in de puberteit toont die zich een weg banen in hun eigen seksualiteit, werd gelauwerd voor de manier waarop ze de problemen van puberende tieners heel vatbaar konden voorstellen.

Van je eerste liefde over je eerste schaamhaar tot je eerste orgasme, de serie ging niets uit de weg en kreeg zelfs positieve reacties van Sensoa. “Het brengt heel goed de onzekerheden van sommige jonge pubers in beeld”, liet de woordvoerder van Sensoa na het eerste seizoen aan newsmonkey weten. “Een programma zoals Big Mouth kan ook de aanleiding zijn voor een aanvullend gesprek met die leerkracht, ouders, familieleden of vrienden over seksualiteit. Het kan een stimulans zijn voor een veel dieper gesprek.”

Bekijk hieronder de trailer voor de valentijnsspecial Big Mouth presents My Furry Valentine:

Big Mouth kreeg zelfs een plaatsje op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix. Benieuwd welke er nog op staan? Kijk dan hier!

Gesponsorde artikelen