‘Big Mouth’ seizoen 3 verschijnt vrijdag, Netflix bereidt je voor met deze recap

Op vrijdag 4 oktober verschijnt het derde seizoen van Big Mouth op Netflix. Om je daarop voor te bereiden heeft Netflix nu een recap van het tweede seizoen gepost. In iets meer dan 2 minuten wordt het volledige tweede seizoen samengevat zodat je weer helemaal mee bent voor seizoen 3.

Het is ondertussen al bijna een jaar geleden dat het tweede seizoen van Big Mouth uitkwam. Voor de snelle bingewatchers is het dus ook al een jaar geleden dat ze de laatste afleveringen van Big Mouth bekeken. Voor wie nu niet meer helemaal mee zou zijn, heeft Netflix een snelle recap van 2 minuten gepost. Waarmee je je perfect kan voorbereiden op seizoen 3.

Big Mouth

Big Mouth gaat over een groep puberende jongeren, die tijdens hun pubertijd worden bijgestaan door Hormone Monsters. Zij maken hen klaar voor de échte wereld.

Maar dat loopt niet altijd even vlot. In het vorige seizoen maakten we zo ook kennis met andere, minder prettige wezens. Zo waren er de Shame Wizard en Depression Kitty, die het leven van onze favoriete pubers ernstig verstoorden. Vanaf vrijdag kunnen we op Netflix zien hoe het verder gaat met Nick, Andrew en Co.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen