Left Right
scrollTop top

‘Big Mouth’ seizoen 3 komt eraan op Netflix


‘Big Mouth’ seizoen 3 komt eraan op Netflix

‘Big Mouth’, de meest puberale reeks op Netflix, krijgt een derde seizoen. Vermoedelijk kunnen we de nieuwe afleveringen verwachten in de herfst van 2019. De show draait rond jonge pubertjes, hun problemen en twee verschrikkelijke ‘hormoonmonsters’.

De eerste twee seizoenen van Big Mouth waren een enorm succes. De sleutel: de producers hielden geen blad voor de mond en brachten de angsten, vernederingen en vrolijke momenten van de puberteit ongecensureerd in beeld.

(Dit zijn 20 meest komische series op Netflix.)

Hormoonmonster en meer

We zien ook een geil hormoonmonster, een soort geest met vieze mopjes en heel slechte plannen, dat de hoofdrolspelers begeleidt naar de volwassenheid.

(Zo kan Big Mouth ook helpen bij seksuele opvoeding.)

Daarnaast zijn er een tampon, die op R.E.M.-zanger Michael Stipe lijkt, een pratende vagina en een kussen dat de vaardigheid heeft om van een kindje te bevallen. Samen zingen ze een liedje met de titel Life Is A Fucked Up Mess. Edgy!

In de Netflix-show zijn stemmen te horen van kanjers zoals John Mulaney, Nick Kroll, Fred Armisen, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Jenny Slate en Maya Rudolph.

(Lees hier onze recensie van het tweede seizoen van Big Mouth.)

Verwarde teaser

Netflix heeft al een teaser gelost voor het derde seizoen van Big Mouth. Het is een soort compilatie geworden van gepiep, gekreun en gehuil. Ze beloven dat het allemaal nog “meer verward” zal worden dan bij de vorige seizoenen. Het derde seizoen van Big Mouth zou uit 10 nieuwe afleveringen bestaan.

(Dit zijn de 8 beste komedische films op Netflix.)

De aankondiging van Big Mouth seizoen 3:

Herfst 2019?

Er is nog geen specifieke releasedatum bekend, maar aangezien de eerste twee seizoenen van Big Mouth in september 2017 en oktober 2018 uitkwamen, wordt er verwacht dat seizoen drie van de Netflix-reeks vanaf de herfst van 2019 te bekijken is.

(Deze 15 films veranderen ongetwijfeld jouw kijk op de wereld.)

Nog seizoenen?

Toch is Big Mouth niet zomaar een show. Zo evolueren de personages en worden ze ouder. Bij sommigen begint de puberteit sneller dan bij anderen. De serie zou weleens heel de middelbare schoolcarrière van de hoofdrolspelers kunnen volgen. Wij zijn alvast pro.

(Dit zijn 5 Netflix Original films die je moet zien.)

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443