‘Big Mouth’ seizoen 3 krijgt releasedatum en nieuwe foto’s

De atypische animatiereeks Big Mouth keert binnenkort terug naar Netflix. Na twee reeksen en een hilarische Valentijnsspecial is het eindelijk tijd voor seizoen 3. Voor dat seizoen heeft Netflix nu eindelijk een releasedatum én de eerste beelden gelost.

Pomp je stembanden nog eens op en bereid je lachspieren al maar voor, want binnen iets meer dan een maand is Big Mouth terug. De hilarische en superherkenbare reeks over de pubertijd en alle onzekerheden die daarbij komen kijken is al toe aan seizoen 3. En dat seizoen belooft opnieuw geweldig te worden.

Big Mouth

Big Mouth is een van de populairste animatiereeksen van Netflix en dat is niet zomaar. De reeks over de pubertijd is hilarisch, bevat doldwaze nummers, maar is vooral herkenbaar voor iedereen die ooit jong en onzeker is geweest. We volgen al twee seizoenen (en een Valentijnsspecial) lang de puberjaren van Nick, Andrew, Jessi, Missy en co. Zij worden tijdens hun pubertijd bijgestaan door hun persoonlijke Hormone Monsters, het ene al wat meer ervaren dan de andere.

In het derde seizoen zullen we opnieuw de verhalen volgen van de hoofdpersonages, die steeds ouder worden. Maar toch worden ze nog steeds bijgestaan door hun harige en opgewonden monsters. Na het derde seizoen zal hun verhaal ook nog niet uitverteld zijn, want het vierde, vijfde en zesde seizoen zijn al bevestigd!

Netflix heeft al enkele foto’s gelost van het derde seizoen:

Big Mouth Netflix
Netflix

Connie en Maurice zijn uiteraard weer van de partij.

Big Mouth Netflix
Netflix

Andrew maakt een Facebookaccount (let vooral op z’n andere tabbladen) …

Big Mouth seizoen 3 Netflix
Netflix

… en gaat naar de kapper.

Big Mouth seizoen 3Netflix
Netflix

Coach Steve kan uiteraard ook niet ontbreken.

Big Mouth seizoen 3Netflix
Netflix

Connie richt haar pijlen op Nick.

Big Mouth seizoen 3Netflix
Netflix

De bende gaat ook op reis.

Big Mouth seizoen 3Netflix
Netflix

En de school krijgt uniforms.

Big Mouth seizoen 3 is vanaf 4 oktober te zien op Netflix. Tot dan kan je een van onze 50 beste reeksen op Netflix (her)bekijken.

Meer
Lees meer...