‘Big Mouth’ seizoen 6 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het zesde seizoen van Big Mouth. Het belooft opnieuw een interessant seizoen te worden met de bevalling van Maury en ook andere nieuwe familieleden voor de personages.

Fans van Big Mouth schrappen best hun plannen voor dit weekend want vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het zesde seizoen. De animatiereeks over een groep jongeren die zich door hun pubertijd worstelen, blijft razend populair op de streamingdienst en krijgt na dit zesde seizoen ook al zeker een zevende.

Big Mouth seizoen 6

Enkele weken geleden loste Netflix al de trailer van het zesde seizoen. In het begin van die trailer krijgen we te zien hoe de pubers een DNA-test afnemen. Daarbij komen ze heel wat te weten over zichzelf. Zo leert Lola dat ze Mamma Mia-gewijs drie vaders heeft, komt Jay te weten dat hij een geheime halfbroer heeft en had Nick en bekende voorvader. Verder in de trailer is ook al te zien dat Maury een “perfect little sex monster” op de wereld zet. Hij werd zwanger in het eerste seizoen van de Big Mouth-spin-off Human Resources. Jessi moet zich dan weer aanpassen aan een nieuw babyzusje, dat alle aandacht van haar vader en stiefmoeder inneemt.

Het zevende seizoen van de animatiereeks werd eerder al bevestigd door Netflix. Daarnaast komt er ook al zeker een tweede seizoen van de spin-off Human Resources.

Bekijk hier de officiële trailer van het zesde seizoen van Big Mouth:

Big Mouth is te vinden op onze top 50 met beste reeksen op Netflix. De volledig lijst kan je hier vinden.

Meer
Lees meer...