Big news from Zalando: ze gaan straks ook make-up verkopen!

Big news from Zalando: ze gaan straks ook make-up verkopen!

Make-upliefhebbers opgelet, jullie leven is net iets makkelijker geworden! Zalando zal binnenkort niet alleen kleren, schoenen en accessoires verkopen maar ook make-up. Geen tijd om je eyeliner te gaan kopen? No problem zegt Zalando, zij zorgen dat die eyeliner tot bij jou geraakt. 

Zalando gaat binnenkort haar gamma uitbreiden met parfum, verzorging en make-up. “De uitbreiding met schoonheidsproducten is een logische stap en antwoordt op de vraag van onze klanten”, zegt CEO Rubin Ritter. Wij vinden dat ook heel logisch en zijn daar enorm blij om! Binnenkort kunnen wij dan een outfit uitkiezen met een bijpassende lippenstift.

In het voorjaar van 2018 zal Zalando de schoonheidsproducten op haar site lanceren. Naast kleren, schoenen en accessoires kunnen we dan ook make-up, huid- en haarverzorging, parfum en make-upaccessoires bestellen. “Wij willen Zalando-klanten een volledige nieuwe look geven door een aanvulling van de juiste schoonheidsproducten.” De kans zit er natuurlijk dik in dat je de schoonheidsproducten niet terug kan sturen als ze niet goed zijn. Dus je moet ook goed weten wat bij je past.

Wij kunnen alleszins niet wachten!

Gesponsorde artikelen