Bigger, better, stronger: ‘Tegen De Sterren Op’ komt met liveshow naar ’t Sportpaleis

Bigger, better, stronger: ‘Tegen De Sterren Op’ komt met liveshow naar ’t Sportpaleis

Het zesde seizoen loopt op volle toeren op VTM, maar aangezien we nog lang geen genoeg krijgen van Tegen De Sterren op, is er opnieuw STEENGOED nieuws: de hele cast zal met alle legendarische typetjes een liveshow geven in het Sportpaleis. Het is nog even wachten, maar op 7 en 8 mei zien we Guga, Nathalie en co weer op de Big Stage. 

Naast Guga Baúl en Nathalie Meskens zakken uiteraard ook Jonas Van Geel, Ella Leyers, Walter Baele, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen af naar Antwerpen voor een denderend live spektakel. Na twee uitverkochte edities in de Lotto Arena gaan dit keer de deuren van het Sportpaleis open voor Tegen de Sterren Op Live op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016.

What to expect? Een rollercoaster van humoristische sketches, verrassende imitaties van bekende personages uit binnen- en buitenland, spitsvondige liedjesparodieën en prettig gestoorde programmapersiflages. Om de fans een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen, wordt het Sportpaleis speciaal voor de gelegenheid omgebouwd tot een uniek theater.

vtm

En jup, met een beetje chance komt deze celeb ook wel effe langs …

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 28 januari om 10u via www.sportpaleis.be, ww.teleticketservice.com en Tele Ticket Service op 070/345.345 (max. € 0,30/min).

Gesponsorde artikelen