Bijna geen Destiny’s Child-reünie want Michelle Williams had schrik dat publiek enkel Beyoncé kende

Bijna geen Destiny’s Child-reünie want Michelle Williams had schrik dat publiek enkel Beyoncé kende

Don’t lose your breath, want Destiny’s Child heeft een reünie gehouden op het Coachella-festival! Naast het podium hielden de drie dames nog contact, maar we hebben ze niet meer samen als Destiny’s Child gezien sinds hun fantastische show op de Super Bowl in 2013. Eén van hun, Michelle Williams vroeg zich af of het jonge publiek haar ging kennen. 

Beyoncé Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland vormden een van de bestverkopende vrouwelijke artiestengroepen aller tijden: Destiny’s Child. Sinds 2005 gaan de meisjes elk hun eigen weg, maar op het Coachella-festival kwamen ze nog eens samen tot grote vreugde van de fans. Maar de 37-jarige zangeres Michelle Williams vroeg zich af of het jonge publiek haar gingen kennen.

“Michelle wie?”

In de Los Angeles Times bekende ze dat ze verbaasd was over de reactie van het publiek toen zij en Kelly Rowland het podium betraden om Beyoncé bij te staan. “De jonge kinderen weten absoluut wie Beyoncé is. Maar dan zien ze deze twee andere meisjes en denken ze: ‘Wie zijn deze meisjes waar mijn moeder dol op is?'”, grapte Michelle.

De topjaren van Destiny’s Child waren dan ook meer dan tien jaar geleden en de meeste kinderen waren nog heel klein. “Sommige van deze kinderen waren waarschijnlijk 2 jaar oud toen Lose My Breath uitkwam. En ze hadden er geen idee van wanneer Survivor uitkwam”, zei ze over hun hits uit 2004 en 2001.

Piramide gevuld met mensen

Het is helemaal niet erg of kinderen haar niet kennen, want de oudere generatie is nog altijd wild van haar en voor ons blijft ze nog steeds bootylicious! Hun optreden op het Coachella-festival was alvast fantastisch, vooral het decor. Michelle was dan ook verrast toen ze aankwam op de repetitie met Béyonce. “Eerst dacht ik, ‘Bey, ga gewoon op het podium en heb plezier. Mensen zullen zo opgewonden zijn om je te zien. En toen liep ik voor de eerste keer de repetitie in en zag deze grote oude piramide en dat hij tot de rand gevuld zou worden met mensen”, vertelde ze. Maar Beyoncé zou Beyoncé niet zijn zonder een overdreven divashow.

De drie zangeressen verblijven momenteel in Los Angeles en het is sinds 2000 geleden dat ze in dezelfde stad hebben gewoond. “Ik ben in januari net fulltime naar L.A. verhuisd, en ik ben zo blij dat ik eindelijk naar de plek ga waar de meisjes zijn. Kelly is vier minuten rijden van me. Ik denk dat Bey precies 17 minuten is”, vertelde Michelle. Ideaal dus om bij te kletsen, zoals over de bruiloft van Michelle waar uiteraard Beyoncé en Kelly zullen bij zijn.

Bekijk hieronder Beyoncés geweldige divamoves!

Gesponsorde artikelen