Bill Gates is de beste Secret Santa ooit, dat bewijst hij op Reddit

Bill Gates is de beste Secret Santa ooit, dat bewijst hij op Reddit

Discussieplatform Reddit is een paar jaar geleden begonnen met ‘Secret Santa’ te organiseren op hun platform. Ook Bill Gates is een van de ‘Redditors’ en hij gaf de leukste en meest doordachte cadeautjes aan de persoon voor wie hij een presentje moest kopen.

VietteLLC is de gebruikster die dit jaar in de prijzen viel. Op Reddit Gifts vertelt VietteLLC, die in het echt gewoon Megan Cummins heet, dat ze al een aantal jaren meedoet aan de Secret Santa op Reddit, omdat ze graag kleine, lieve cadeautjes krijgt. Natuurlijk had ze ook al gezien wat Bill Gates gaf als cadeautjes en ze had er al wel eens over gedroomd om cadeautjes van hem te krijgen. Maar dat het echt zou gebeuren, dat had ze niet verwacht.

Kattencadeautjes

Niet alleen kijkt Bill Gates op geen cent als hij cadeautjes koopt, hij doet ook écht moeite om dingen te vinden die passen bij die persoon.

Zo heeft Bill Gates 750 dollar geschonken aan kattenasielen, omdat Megan een grote kattenliefhebber is en er van droomt om ooit zelf een opvanghuis voor katten te kunnen openen. Daarnaast kreeg ze een GIGANTISCHE Pusheen-knuffelkat, een foto van Bill Gates met diezelfde Pusheen als bewijs dat hij wel degelijk haar Secret Santa is én nog een pak meer leuke, poezengerelateerde cadeautjes.

Wat een held, die Bill Gates.

Groter maken ze die Pusheens waarschijnlijk niet!

Reddit Gifts

Maar hij komt wel degelijk van Bill Gates himself

Reddit Gifts

Megan ziet er dolgelukkig uit met al haar kattencadeautjes

Reddit Gifts

Megan heeft ook een filmpje gemaakt van haar cadeautjes”voor haar goede vriend Bill”

Welke rijke celebrity is volgens jou goed in het kopen van leuke cadeautjes?

Gesponsorde artikelen