Billie Eilish’ nummer voor James Bond-film ‘No Time To Die’ verschijnt vannacht!

Billie Eilish James Bond 007 No Time To Die
Instagram/@billieeilish @007

No Time To Die verschijnt in april in de Belgische cinemazalen. Het is dan ook geen verrassing dat er steeds meer over het laatste wapenfeit van Daniel Craig als James Bond geweten is. Deze keer krijgen we nieuwe informatie over de theme song van de prent, die Billie Eilish geschreven en gezongen heeft!

Dat Billie Eilish de theme song voor de vijfentwintigste James Bond-film gaat maken, is al geen nieuws meer. Met haar 18 lentes wordt de Amerikaanse de jongste artiest ooit die voor een James Bond-soundtrack verantwoordelijk is.

No Time To Die, de film én het nummer

Voorlopig was nog niet veel over dat nummer geweten, behalve dat Billie Eilish het met haar broer Finneas had gemaakt. Maar daar bracht de zangeres zelf verandering in! Op sociale media deelde ze namelijk een teaser voor het nummer.

Dat kreeg dezelfde titel als de film, No Time To Die. Ze schreef boven het korte filmpje ook dat het nummer om 16 uur Pacific Time zou verschijnen. Dat wil zeggen dat fans vannacht best wat langer opblijven, want dan is het bij ons al 1 uur!

Het korte fragmentje beluisteren? Dat kan hier:

Nog één keer

Speciaal voor de vijfentwintigste James Bond-film, besloot acteur Daniel Craig nog één keer het maatpak van de superspion aan te trekken. Nadat Spectre verscheen in 2015 had hij nochtans gezworen dat hij 007 volledig achter zich zou laten.

Naar eigen zeggen miste zijn verhaal als James Bond nog een einde, en dat wilde hij er met No Time To Die toch nog aanbreien. Wie daarna in de huid (en gekke auto’s) van de bekendste spion ter wereld zal kruipen, is nog niet geweten.

Opvolging verzekerd?

De producers van de filmreeks (met de prachtige naam Broccoli) hebben ondertussen wel al laten weten dat de nieuwe James Bond sowieso een man moet zijn. Fans van Lashana Lynch als nieuwe 007 zullen dus waarschijnlijk heel teleurgesteld zijn.

Dat wil wel zeggen dat de geruchten over onder andere Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy alleen maar sterker beginnen te klinken. Eerder doken ook al namen als Idris Elba (Luther, Avengers) en Benedict Cumberbatch (Sherlock, 1917) op.

Gesponsorde artikelen