Billie Eilish en Finneas hebben nieuw nummer klaar

Billie Eilish Finneas
EPA

Momenteel zitten we allemaal nog zo veel mogelijk thuis en hopen we dat deze lockdown snel voorbij is. En ondertussen maken we er maar het beste van in ons eigen kot. Dat is niet anders voor Billie Eilish en haar broer Finneas O’Connell. Zij hebben van de tijd thuis gebruik gemaakt om aan nieuwe muziek te werken.

Ook Billie Eilish en haar broer Finneas zitten momenteel thuis door de huidige coronacrisis. Maar ze houden zich wel productief bezig, want ze hebben al een volledig nieuw nummer gemaakt.

Tijd om te groeien

View this post on Instagram

?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

In een interview met Zane Lowe van Beats 1, een radiozender van Apple, vertelt Eilish over het leven in lockdown. Zo vertelt ze onder andere dat ze twee puppies heeft geadopteerd die haar afleiden in deze rare tijden. Ook vertelt de zangeres dat ze samen met haar broer Finneas al een volledig nummer hebben gemaakt: “Het liedje dat we schreven, was gewoon zo juist. Er zit een stukje in over iets dat ik echt kwijt moest. Over het feit dat je bijna verplicht bent om ongelukkig te zijn momenteel en mensen rond je te missen. En ik mis mijn vrienden wel, natuurlijk, maar aan de andere kant geniet ik ook van de ruimte.”

Billie Eilish mist het om op podium te staan, maar ze ziet ook het positieve van de tijd die ze thuis moet doorbrengen: “Ik vind het leuk dat iedereen nu een beetje kan groeien. Ik hoop dat mensen zichzelf laten groeien in plaats van alleen maar te denken en te wensen dat ze met andere mensen waren.”

me & dad radio

Billie Eilish en haar vader Patrick O’Connell lanceerden 8 mei hun eigen Apple Music show me & dad radio op Beats 1. In dat programma combineren en bespreken ze hun favoriete nummers doorheen verschillende genres en decennia. “Dat was het ontstaan van deze hele show. Ik zal je een hoop dingen laten zien waarvan je niet weet dat het geweldig is”, liet O’Connell onlangs nog weten in een interview met Zane Lowe.

Wanneer het nieuw nummer van Billie Eilish en Finneas aan het publiek wordt voorgesteld, hebben ze nog niet bekendgemaakt.

Bekijk hier het volledige interview:

Gesponsorde artikelen