Billie Eilish headliner op eenmalige extra editie van Werchter Boutique op zondag 19 juli

Nog geen twee weken geleden raakte bekend dat niemand minder dan Taylor Swift headliner zal zijn op Werchter Boutique op zaterdag 20 juni. Omdat ze bij de organisatie van Rock Werchter ook niet van gisteren zijn en Billie Eilish zowat de hotste chick van het moment is, laten ze gewoon een extra editie van Werchter Boutique rond de nog altijd maar zeventienjarige popster draaien.

Op zondag 19 juli vindt er dus een Werchter Boutique plaats die de titel “pop-up” heeft meegekregen. Omdat Billie Eilish vanaf 10 juli kort door Europa toert, langs arena’s en festivals en omdat dat te laat is voor de reguliere editie van Rock Werchter. De line-up voor deze festivaldag wordt binnenkort aangevuld. Ondertussen blijven de eerste namen voor Rock Werchter en TW Classic wel op zich wachten.

Tickets vanaf 4 oktober

Tickets voor Werchter Boutique pop-up, dat plaatsvindt op zondag 19 juli in het Festivalpark in Werchter, zijn te koop vanaf vrijdag 4 oktober om 9 uur via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een ticket kost 89 euro.

Gesponsorde artikelen