Bingo, Viktor Verhulst: “Of ik op mijn vader lijk? We hebben allebei een boontje voor K3”

Bingo, Viktor Verhulst: “Of ik op mijn vader lijk? We hebben allebei een boontje voor K3”

Jonas Van Geel is erin geslaagd om Gert Verhulst nog eens op tv te krijgen. Vrijdag is hij samen met zijn zoon Viktor te gast in de late night-versie van de talkshow Jonas & Van Geel. En dan mag er al eens gepraat worden over pikantere dingen, zoals het liefdesleven van vader en zoon. Op de vraag of hij op z’n vader gelijkt, antwoordt Viktor: “We hebben toch alle twee een boontje voor K3?”

Jonas Van Geel zou Jonas Van Geel niet zijn als hij Gert en Viktor niet flink op de rooster zou leggen. Zo gaat hij na of ze echt zo’n goede vader-zoonrelatie hebben. Viktor heeft nog meer gelijkenissen met z’n vader dan hun zwak voor K3-meisjes, want ook hij is binnenkort op televisie te zien. De nieuwe mannenzender Caz gaat volgende week van start met een bokswedstrijd tussen BV’s. Viktor vecht daarin tegen Maarten Brecx.

En eindelijk wordt Gert Verhulst uit zijn troon van Het Grootste Licht gehaald om te bewijzen of hij zelf wel zo’n groot licht is. Jonas daagt hem uit om na 25 jaar eindelijk z’n deurbel te repareren. En uiteraard duurt het niet lang voor Jonas nog eens in de huid … euhm, vacht van Samson kruipt.

Jonas & Van Geel – vrijdag om 22u00 bij VTM

Gesponsorde artikelen