“Binnenkort, de meest fantastische … euh, binnenkort, een film”: de eerste hilarische trailer van ‘Bad Trip’ is er!

“Binnenkort, de meest fantastische … euh, binnenkort, een film”: de eerste hilarische trailer van ‘Bad Trip’ is er!

‘Bad Trip’, een Vlaamse komedie met Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Ben Segers en Gene Bervoets, werd een tijdje geleden al aangekondigd, maar nu krijgen we ook de eerste trailer op ons afgevuurd. Veel komen we in de hilarische trailer over de film niet te weten, behalve dat het … ja … een film is. Want, “de meest fantastische film”, zoals Van Geel ‘m aankondigt, “gaat dat er niet een klein beetje over?”

In Bad Trip gaan we vier “ontzettend sympathieke losers” zien die binnen een week een enorme hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Met Jonas Van Geel, Ben Segers, Tom Audenaert en Gene Bervoets worden de vier vrienden elk vertolkt door een rasechte topacteur.

Bad Trip voelt, niet in het minst door de ontploffende titel aan het einde van de trailer, een beetje aan als een Vlaamse New Kids. En wie New Kids Turbo en New Kids Nitro heeft gezien, weet dat we dus kunnen uitkijken naar een hilarische komedie. In de eerste trailer kondigt Jonas Van Geel (Tim) de film aan. Al overdrijft hij wel een beetje volgens zijn drie vrienden. Dus: “binnenkort … een film!”

Gesponsorde artikelen