Binnenkort is het gedaan met lang wachten op een iPhone X want de productieproblemen zijn opgelost

Binnenkort is het gedaan met lang wachten op een iPhone X want de productieproblemen zijn opgelost

De productieproblemen die Apple had bij het maken van de iPhone X lijken eindelijk opgelost. Daardoor moet wie nu zo’n toestel bestelt maar 1 à 2 weken meer wachten op zijn iPhone X, dat is heel wat minder dan een maand geleden.

De iPhone X is het meest revolutionaire toestel dat Apple de laatste jaren heeft gemaakt. Het is dan ook, ondanks de hoge prijs, heel populair bij de fans. Maar die vele nieuwigheden zorgden wel voor een groot probleem voor Apple. De productie van de iPhone X was heel moeilijk en wachttijden liepen op tot bijna anderhalve maand.

Maar die problemen zijn nu eindelijk van de baan. Volgens analist Ming-Chi Kuo van de website MacRumors is Apple erin geslaagd om zijn productie grondig op te krikken. Twee maand geleden kon het maar zo’n 100.000 toestellen per dag maken, terwijl dat er nu zo’n 500.000 zijn.

1 à 2 weken verzendtijd

Daardoor kan Apple eindelijk de vraag naar zijn iPhone X bijhouden. Wie op de website kijkt om een toestel te bestellen, krijgt de melding dat de verzendtijd 1 à 2 weken is. Terwijl dat enige tijd terug nog 5 à 6 weken was. Zo is Apple dus net op tijd klaar om te scoren tijdens de belangrijke eindejaarsperiode.

Gesponsorde artikelen