Left Right
scrollTop top

Binnenkort kan je een nieuwe BMW kopen in … de Lidl


Binnenkort kan je een nieuwe BMW kopen in … de Lidl

De goedkope supermarktketen Lidl is van plan om auto’s te verkopen. En niet zomaar de eerste de beste, want Lidl zou BMW’s verkopen. Voorlopig is het nog niet bekend of je de auto’s ook in ons land zou kunnen kopen.

Binnenkort zal je in Duitsland bij Lidl BMW’s kunnen kopen. Dit komt doordat de Duitse Schwarz Groep, waaronder de supermarktketen Lidl valt, een korting van zo’n 48 tot 50 procent krijgt op dieselwagens van BMW.

Afgedankte bedrijfswagens

De Schwarz Groep zal jaarlijks zo’n 10.000 auto’s kopen bij BMW, om die te gebruiken als bedrijfswagens. Maar omdat ze die wagens elke zes maanden vervangen, zullen de amper zes maanden gebruikte tweedehandswagens verkocht worden in Lidl.

Voorlopig gaat het volgens het Duitse vaktijdschrift Manager Magazine enkel over bepaalde Duitse filialen van de supermarktketen dus je zal waarschijnlijk naar Duitsland moeten afzakken om een BMW te kunnen bemachtigen bij Lidl.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...