Binnenkort kan je naar de 2e editie van Electroland, het festival bij Disneyland Parijs

Binnenkort kan je naar de 2e editie van Electroland, het festival bij Disneyland Parijs

Jaja, je leest het goed! Electroland, het festival bij Disneyland Parijs, komt terug voor een tweede editie. En wij kunnen haast niet wachten!

Electroland werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd om de 25e verjaardag van Disneyland Parijs te vieren. Maar blijkbaar was het festival zo’n succes dat Disney besloot het dit jaar gewoon nog eens opnieuw te doen.

‘Where music meets magic’

Het magische festival keert terug op 29 en 30 juni en belooft je heel wat spektakel! Naar exclusieve optredens van wereldbekende dj’s, is er ook een spectaculaire lichtshow op The Twilight Zone Tower Of Terror.

Boven worden de attracties van het pretpark voor twee nachten verlicht.

Line-up

De line-up van Electroland bestaat uit top-dj’s. Op vrijdag 29 juni kan je genieten van optredens van Robin Schulz, Bob Sinclar, Klingande en Henri PFR. Zaterdag 30 juni zorgen Dimitri Vegas en Like Mike, Afrojack, Mosimann en Lovely Laura en Ben Santiago voor de sfeer. Ideaal om je benen los te schudden na de examens!

Prijskaartje

Er zijn drie formules: de standaardtickets, de saturday plus tickets en het pakket met verblijf. Voor een ticket voor vrijdag betaal je 59 euro, terwijl je voor een ticket voor de dag erna 75 euro neertelt. Je hebt met deze kaartjes toegang tot het grootste deel van de attracties van 8 uur ’s avonds tot 2 uur ’s nachts.

Wil je toch liever wat langer in Disneyland Parijs vertoeven? Dat kan! Met het saturday plus ticket heb je al vanaf 4 uur in de namiddag toegang tot de populairste attracties van het park. Voor zo’n ticket betaal je 89 euro.

Als je liever de volledige ervaring wil, dan kan je kiezen voor het pakket met verblijf. Je krijgt daarmee toegang tot het festival, een verblijf in één van de Disney-hotels en toegang tot het park gedurende je hele vakantie. De prijs van zo’n ticket is afhankelijk van het gekozen hotel.

Heb jij ook al zin gekregen in dit unieke festival? De kaarten zijn verkrijgbaar via de website!

Gesponsorde artikelen