Binnenkort kan je op Facebook eten bestellen en thuis laten leveren

Binnenkort kan je op Facebook eten bestellen en thuis laten leveren

We bestellen met zijn alleen steeds meer eten om thuis te laten leveren. Dat zag Facebook ook en daarom kan je nu binnenkort rechtstreeks op hun website of applicatie je favoriete eten bestellen. Voorlopig wordt het systeem wel alleen in de Verenigde Staten getest.

Op Facebook kan je ondertussen bijna alle informatie vinden die je wil weten over plaatsen om te eten, van de openingsuren, over contactgegevens tot reviews. Maar er eten bestellen kon nog niet.

Daar komt nu verandering in. Facebook sloot in de Verenigde Staten namelijk een samenwerking af met Delivery.com en Slice, twee firma’s die eten aan huis leveren.

Nog niet in België

Gebruikers in de VS die de nieuwste update al hebben zien op de applicatie ‘Order Food’ staan naast een hamburger. Daarop kan je klikken om een lijst te zien van alle restaurants in de buurt waar je kan bestellen. De bestelling plaatsen gebeurt volledig in de applicatie van Facebook.

Voorlopig komt het systeem nog niet naar België. Daarvoor is het vermoedelijk wachten tot Facebook hier een soortgelijke samenwerking aangaat met een firma die in ons land eten aan huis levert.

Gesponsorde artikelen