Birdy en Macklemore & Ryan Lewis (feat. Ed Sheeran) verrassen met nieuwe songs

Birdy en Macklemore & Ryan Lewis (feat. Ed Sheeran) verrassen met nieuwe songs

De ochtend, het is vreemd genoeg één van onze favoriete momenten in een dag. Vers nieuws, verse concertaankondigingen én vers geposte liedjes. Vandaag verrasten Macklemore & Ryan Lewis met hun nieuwe single, alsook Birdy.

1. Macklemore & Ryan Lewis (feat. Ed Sheeran) – Growing Up

Het zal vooral het nieuwe nummer van Macklemore & Ryan Lewis zijn dat vele meisjes in zwijm zal doen vallen door een overdosis schattigheid, want de populaire rapper op wiens geboortekaartje Ben Haggerty staat, is op 29 mei vader geworden van Sloane en heeft over zijn gevoelens daarbij een schattig liedje geschreven.

There is nothing like the joy and happiness that comes from bringing a baby into this universe. She has filled my heart in ways that I never knew were possible. She is the love of my life. This song is for her”, zegt hij er zelf over.

Het nummer is trouwens een cadeautje omdat Macklemore nu eenmaal zo veel te vieren heeft. Het nummer kan je gratis binnenhalen via de site van Macklemore die voor de gelegenheid even hernoemd is naar growingupsong.com.

En Ed Sheeran komt ook eens piepen.

2. Birdy + Rhodes – Let It All Go

Birdy en het Brits opkomend talent Rhodes, ze zijn fan van elkaars werk en het duurde dan ook niet lang voor ze aan elkaar werden voorgesteld. Dat klikte zo goed dat de twee besloten om samen te gaan schrijven met Let It All Go als resultaat. Het is een ballade waarin de twee stemmen samensmelten en het is een voorproefje van Birdy’s derde album, waar ze momenteel nog volop aan werkt.

Rhodes deelde de afgelopen maanden het podium met onder meer Sam Smith, London Grammar en George Ezra en werkt op dit moment nog aan zijn debuutplaat, maar is al wel op tournee. Hij is op vrijdagnamiddag 21 augustus te zien op Pukkelpop.

Gesponsorde artikelen