“Bitch, hold my poodle”: De Mol-deelneemster Issabel lanceert kledinglijn met eigen grappige quote

“Bitch, hold my poodle”: De Mol-deelneemster Issabel lanceert kledinglijn met eigen grappige quote

Issabitches, zo heet de gloednieuwe kledinglijn van Issabel De Fré, één van de deelneemsters uit het laatste seizoen van De Mol. Vanaf eind deze week zal je in haar webshop pulls, topjes en hoodies kunnen kopen met haar hilarische uitspraak “Bitch, hold my poodle”. Eén klein probleem: ze is advocate en mag eigenlijk geen commerciële activiteiten voeren. 

Eigenlijk komt de quote uit de Amerikaanse film White Chicks, maar als iemand in Vlaanderen “Bitch, hold my poodle” hoort, denkt die uiteraard als eerste aan Issabel De Fré. Die uitspraak deed ze toen ze tijdens een aflevering van De Mol van een brug sprong. “Dat wil zeggen ‘hou mijn hond of mijn poedel vast, ik ga het hier eens tonen'”, zei ze enkele weken geleden in een interview met onze redactie.

Dat ze de uitspraak uit White Chicks nu gebruikt om en centje bij te verdienen met haar eigen kledinglijn, vindt ze geen probleem. “Je ziet zo vaak kledij met daarop citaten uit films en komedies. En bovendien, het is niet zo dat ik een merk kopieer. Iedereen kan die uitspraak toch doen?”, zegt ze aan het Nieuwsblad.

Het enige probleem? Eigenlijk mag De Fré dat niet doen als advocate. “Mijn stafhouders waren formeel: als advocate mag ik geen commerciële nevenactiviteiten uitoefenen”, zegt ze in datzelfde interview. “Daarom staat de vennootschap op naam van mijn vader en schoonbroer. Ik denk creatief mee achter de schermen. Er zullen mogelijk toch confraters zijn die er aanstoot aan nemen, maar ik wilde gewoon een ludiek project starten.”

Vanaf eind deze week kan je sweaters, topjes en hoodies kopen in de webshop van Issabitches, zo heet haar kledinglijn. Dan zullen we bovendien ook de promofoto’s met poedel en … De Mol-presentator Gilles De Coster kunnen zien.

Neem alvast een kijkje op de Facebook-pagina:

Gesponsorde artikelen