‘Black Mirror’ lost eerste trailer en releasedatum voor seizoen 5

‘Black Mirror’ lost eerste trailer en releasedatum voor seizoen 5

‘Black Mirror’ komt binnenkort terug. Netflix heeft een trailer gelanceerd met de eerste beelden en de releasedatum voor het nieuwe seizoen. Fans van de reeks maken dus best hun volledige schema leeg op woensdag 5 juni, want op die dag kan je de drie nieuwe afleveringen van ‘Black Mirror’ terugvinden op de streamingdienst. 

Na de lancering van Bandersnatch, de interactieve film van Black Mirror, was het uitkijken naar de startdatum voor het nieuwe seizoen. En die is er nu. Het vijfde seizoen van Black Mirror zal vanaf woensdag 5 juni beschikbaar zijn op Netflix. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit drie afleveringen waarin we alvast enkele bekende gezichten zullen zien.

Bekende gezichten

We wisten al langer dat Miley Cyrus een rol zou krijgen in het nieuwe seizoen van Black Mirror. Haar zien we dan ook enkele keren voorbij komen in de eerste trailer. We zien Miley – met een paarse pruik – als een popster, die ook bestaat in een mechanische versie. Is dat wat Black Mirror ziet als de toekomst van het sterrendom?

Verder komen we in de trailer ook Andrew Scott tegen, die fans van Sherlock herkennen als Moriarty. Hij speelt de hoofdrol in een andere aflevering van het vijfde seizoen. In die aflevering komen we ook Anthony Mackie tegen, die fans van Avengers kennen als Falcon en Yahya Abdul-Mateen II, die bekend is uit Aquaman. Het is zo wat Black Mirror-maker Charlie Brooker omschrijft als “de Marvel-DC crossover die niemand zag komen”.

Verder komen we in de trailer ook Topher Grace tegen, beter bekend als Eric van That ’70s Show. Daarnaast krijgen ook Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport en Ludi Lin een rol in het vijfde seizoen van de populaire Netflix-reeks. Hier vind je onze voorlopige ranking van alle afleveringen van Black Mirror, die zal binnenkort dus een update krijgen met de drie nieuwe afleveringen.

Bekijk hier de trailer voor seizoen 5 van Black Mirror:

Netflix

Black Mirror staat op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix, de volledige lijst vind je hier.

Gesponsorde artikelen