Black Mirror seizoen 4 komt er aan: “Als een van deze afleveringen in het echt gebeurt, is de wereld om zeep”

Black Mirror seizoen 4 komt er aan: “Als een van deze afleveringen in het echt gebeurt, is de wereld om zeep”

Het volgende seizoen van Netflixreeks “Black Mirror” wordt momenteel gedraaid. De release is verwacht voor het najaar. Eén aflevering van het vorige seizoen had veel gelijkenissen met een echte gebeurtenis. Charlie Brooker, de maker van de reeks, heeft al gezegd dat het altijd mogelijk is dat dit met het nieuwe seizoen ook gebeurt.

“Als er een van deze afleveringen in het echt gebeurt, dan is de wereld fucked up“, dat zei Charlie Brooker, de maker van Netflix-reeks Black Mirror, over het volgende seizoen. Dat seizoen komt waarschijnlijk in het najaar op Netflix. Seizoen 3 kwam op 21 oktober op het streamingplatform.

Niet lang na de release van dat seizoen werd Donald Trump verkozen tot president. En natuurlijk waren er mensen die de vergelijking trokken met de populaire reeks. Maar ook de twitterpagina van Black Mirror toonde dat het zo in de reeks kon zitten. Daarom zou Brooker niet verbaasd zijn als er nog afleveringen in de toekomst echt gebeuren. Maar dan is de wereld ook echt fucked up.

Bekijk hier onze top 19 van alle afleveringen van Black Mirror.

Gesponsorde artikelen