‘Black Mirror’-trailers van seizoen 5 nu op Netflix

Youtube

Trailer 1: Smithereens

Charlie Brooker en Annabel Jones weten van geen ophouden en spoilen ons met enkele trailers van het vijfde seizoen van ‘Black Mirror’. Een nieuw seizoen betekent nieuwe verhalen en dit keer zijn het er drie vol met avontuur en gekke intriges van een taxichauffeur, een tieneridool en een uitgebluste vriendschap.

Black Mirror

De ondertussen acht-jarige serie Black Mirror heeft zijn vijfde seizoen bereikt. De serie vormde meteen een succes in de Verenigde Staten en verscheen daarom in 2014 ook op Netflix. Een jaar later werd deze mysterieuze en zenuwslopende serie nog populairder dan tevoren en behaalden Brooker, de regisseur en Jones, de filmproducent, met hun derde seizoen een Emmy Award en werden zij met het vierde seizoen tot wel acht keer toe genomineerd. Dat seizoen vijf de verwachtingen alleen maar doet groeien, is dus niet meer dan normaal.

Black Mirror lost eerste trailer en releasedatum voor seizoen 5.

Trailer 1: Smithereens

Youtube

In aflevering één zie je Andrew Scott in de rol van een drukbezette taxichauffeur met een geheime agenda. Het is een doodnormale dag en alles verloopt goed tot een onverwachte wending de saaie taxichauffeur omtovert tot iemand gewelddadig. Naast Scott spelen ook Damson Idris van de Twilight Zone en Topher Grace uit onder andere Workaholics en de BlacKkKlansMan mee in de eerste aflevering.

Black Mirror: Bandersnatch heeft volgens de producers eindes die we misschien nooit zullen zien.

Trailer 2: Rachel, Jack and Ashley, Too

Youtube

Rachel, Jack and Ashley Too is de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Black Mirror en de enige echte Miley Cyrus speelt hierin mee als een echte popster. Ze heeft niet enkel fans in het dagelijkse leven, maar ook in deze aflevering heeft ze een grote fan, Rachel gespeeld door Madison Davenport, die haar letterlijk aanbidt. Al blijkt vrij snel dat haar carrière en luxe-leventje niet zo van een leien dakje lopen dan ze laat uitschijnen.

Trailer 3: Striking Vipers

Een vriendschap die aan het einde van zijn latijn is, lijkt soms niet meer te redden, al doet de derde aflevering van het vijfde seizoen Black Mirror, Striking Vipers, ons iets anders geloven. Het verhaal start met een vriendschap die nog amper met een draadje aaneenhangt maar uiteindelijk terug uitbloeit tot een hechte band tussen twee mensen die tal van nieuwe avonturen beleven. Is dat realistisch of schuilt er toch een addertje onder het gras?

Miley Cyrus doet mee in nieuw seizoen Black Mirror.

Nog enkele dagen geduld want vanaf 6 juni staat het vijfde seizoen op Netflix. Als je nieuwsgierig bent, kan je de trailers hierboven al eens bekijken want deze lichten al een tipje van de sluier.

Gesponsorde artikelen