Blijkbaar is het zo makkelijk: komiek belt Trump gewoon op in presidentieel vliegtuig

Blijkbaar is het zo makkelijk: komiek belt Trump gewoon op in presidentieel vliegtuig

John Melendez, een Amerikaanse comedian, heeft een fameuze grap uitgehaald met president Donald Trump. Melendez, die zijn podcast maakt onder de naam Stuttering John, belde het Witte Huis en deed zich eerst voor als een assistent van senator Melendez.

Melendez noemde zichzelf Sean Moore. “Sean als in Sean Connery en Moore als in Roger Moore.” (Twee acteurs die James Bond hebben gespeeld). Hij werd in eerste instantie niet doorverbonden, maar na aandringen ging de telefoniste van het Witte Huis overstag.

Vervolgens werd hij doorverbonden met Trump, die op dat moment in zijn vliegtuig, Air Force One, zat. Hij kreeg eerst een andere telefonist aan de lijn, die zei dat de president hem snel terug zou bellen. Daarna belde de schoonzoon van Trump, Jared Kushner, om de telefonische afspraak te bevestigen.

Niet veel later belde Trump. Hij dacht Menendez aan de lijn te hebben en verwees naar een corruptiezaak waarin de senator onlangs was vrijgesproken. “Je zat onterecht in een nare situatie”, aldus Trump.

Melendez vroeg Trump hoe hij bepaalde dingen moest uitleggen aan de kiezers in New Jersey en welke keuzes Trump ging maken met betrekking tot de migranten en de nieuwe rechter in het Hooggerechtshof. De president gaf daar dezelfde antwoorden op als in de Amerikaanse media.

Luister hier naar de bewuste podcast.

Gesponsorde artikelen