‘Blind Date’ deelt eerste beelden en het belooft hilarisch te worden

‘Blind Date’ deelt eerste beelden en het belooft hilarisch te worden

Vanavond komt ‘Blind Date’ na jaren afwezigheid eindelijk terug. VTM brengt de klassieker terug, maar wel in een nieuw jasje. Ingeborg werd vervangen door Nathalie en we krijgen ook nieuwe, spannende rondes. En uit de eerste beelden blijkt alvast dat de kandidaten niet op hun mondje zijn gevallen.

Begin de begingeneriek al maar te neuriën, want vanavond is het zover. Dan kunnen we eindelijk opnieuw genieten van onze wekelijkse portie Blind Date. VTM loste vandaag om ons warm te maken dan ook al het eerste fragment en dat belooft brutale kandidaten die vooral weten wat ze willen.

“C is beter”

Nathalie vraagt kandidaat Mattijs waar hij fysiek naar zoekt in een vrouw en daarop heeft de jongeman een duidelijk antwoord. “Op kort haar knap ik af.” Geen kortharige dames dus voor Mattijs, maar hij heeft nog een opvallende wens.

“Het mag een B zijn, maar een C zou nog beter zijn”, klinkt het. Het mag dus duidelijk zijn, Mattijs is een tettenman. Maar, en gelukkig voor Nathalie, lang haar kan een kleinere cupmaat wel compenseren. Hopelijk krijgt hij nu geen drie kortharige vrouwen voorgeschoteld.

Bekijk hier het eerste fragment van Blind Date:

Vernieuwingen

Blind Date komt dus terug maar zal er wel anders uitzien dan in de jaren 90 en vroege jaren 2000. En dat heeft niet alleen betrekking op de nieuwe presentatrice. Er zullen namelijk ook nieuwe rondes aan het programma worden toegevoegd.

Zo is er de ronde ‘Wat Zegt Google?’. In die ronde screent Nathalie Meskens de sociale mediaprofielen van haar gewillige kandidaten en haalt ze alle dirt naar boven. Die gênante Facebookpost uit 2010? Die gruwelijke foto op Instagram waarin je getagd bent? Ze schotelt ze allemaal voor.

Een andere nieuwe ronde is ‘Een Gewaarschuwd Man’. Voor deze ronde schakelt Nathalie de hulp in van familie en vrienden van de deelnemers. Die waarschuwen de mogelijke date voor de vreemde trekjes of rare gewoontes van hun geliefde.

Verder kan het vanaf nu ook dat er aan de ene kant van de ingenieuze bewegende muur zoals gewoonlijk drie personen zitten, maar dat er aan de andere kant ook twee zogenaamde “jagers” zijn. Een van die jagers wordt dan weggestuurd door de prooien. Dat belooft.

Blind Date is vanavond te zien op VTM om 21.20 uur.

Gesponsorde artikelen