Left Right
scrollTop top

‘Blind Date’ zendt holebi-aflevering uit: man zoekt man onder begeleiding van Nathalie Meskens


‘Blind Date’ zendt holebi-aflevering uit: man zoekt man onder begeleiding van Nathalie Meskens

‘Blind Date’ zendt op woensdag 20 februari een speciale aflevering uit, want voor de eerste keer dit seizoen zijn er mannen die op mannen jagen. Wij zijn alvast hysterisch van spanning!

De 25-jarige bloemist Brandel uit Montenaken is ‘jager’ van dienst. Met gastvrouw Nathalie Meskens onder de arm begint hij zijn speurtocht naar een hete bink. Zelf is hij alle dagen in zijn eigen bloemenwinkel te vinden. En aan de andere kant van de legendarische wand zit wulps kanonnenvlees om U tegen te zeggen.

(Axel Daeseleire bewijst in Trafiek Axel dat kinderen te koop zijn.)

Daar zitten niemand minder de 34-jarige Grégory, verkoper bij Colruyt, kapper Giovanni (28) met Italiaanse roots en bloemist Xavier (35). In de eerste twee rondes komt Brandel al snel te weten dat hij best niet het kapsel van Grégory aanraakt, Giovanni een speciale rol speelt bij eersteklasser KRC Genk en Xavier alles samen doet met zijn hond Peppy.

(Dit zijn de 39 grappigste momenten uit de eerste dubbelaflevering van Temptation Island.)

vtm

Ook hetero deelnemer

De 23-jarige Antwerpenaar Michael moet dan weer een keuze maken uit drie Oost-Vlaamse ‘prooien’, die toevallig allemaal uit Gent komen: receptioniste Silke (24), studente farmacie Lot (21) en Paulien (22), die in de reclamesector werkt. Michael maakt meteen duidelijk aan de drie dames dat hij een kinderwens heeft: “Ik zou graag twee zonen krijgen, zodat ze samen goed kunnen ravotten. Ik heb zelfs de twee namen al: Lucas en Cedric.” Wie mag met Michael mee op reis?

(Lees hier hoe Blind Getrouwd Australië helemaal fout liep.)

Justine en Gilles

In de aflevering komen ook de 25-jarige tandartsassistente Justine en haar uitverkorene Gilles langs om Nathalie te vertellen hoe hun reis naar Sharm-el-Sheikh is geweest en hoe het nu verder gaat tussen hen. Heeft de serenade van Gilles nog steeds een diepe indruk achtergelaten bij Justine? Of was het mooie liedje van korte duur?

(Lees hier meer over de F.C. De Kampioenen-marathon van 24 uur.)

vtm

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308