‘Blind Getrouwd Australië’ voegt bizarre nieuwe regel toe aan programma

Wie dacht dat Blind Getrouwd er bij ons soms dramatisch aan toe ging, die moet zeker de Australische versie eens een kans geven. Het is al langer bekend dat daar soms wel eens heftigere dingen gebeuren, maar deze keer doet de productie er nog een schepje bovenop. In het nieuwe seizoen zijn de kandidaten namelijk verplicht om tijdelijk van partner te ruilen.

Dat er onderlinge koppels ontstaan, is bij Blind Getrouwd Australië geen grote verrassing meer. Daar komen de koppels, in tegenstelling tot bij de Belgische versie, vaker samen. Bij de laatste nieuwe Vlaamse versie was dat wel al meer het geval, maar toch blijven ze ons Down Under nog een stapje voor. Daar doen ze nu zelfs al aan partnerruil.

Partnerruil

Het nieuwste seizoen van Blind Getrouwd Australië (of Married At First Sight Australia) zal zonder twijfel opnieuw spannend worden. Hoewel er de voorbije jaren al vaker sprake was van bruiden en bruidegommen die andere horizonten opzochten, krijgt het dit jaar zelfs aandacht in het programma. Zo zal elk koppel verplicht aan partnerruil moeten doen met een van de andere deelnemende koppels.

Daarbij zullen ze drie dagen met elkaar moeten doorbrengen én zullen ze zelfs het bed moeten delen. De kans lijkt ons dan ook groot dat er dingen zullen gebeuren tussen personen die beiden niet zo blij zijn met hun eerste match. Die kans bestaat zeker als je weet dat de experts kiezen welke persoon bij welke persoon terechtkomt.

Blind Getrouwd

Voor wie bang is dat deze regel ook meteen zal worden toegepast bij onze versie van Blind Getrouwd, is er goed nieuws. Het programma wijkt al sinds het begin namelijk lichtjes af van de Australische versie. Zo doen de koppels veel minder vaak dingen samen en lijken ook de leeftijden van de koppels meer te variëren.

Wanneer we opnieuw een Vlaamse versie te zien zullen krijgen, is nog niet bekend. Tot die tijd kunnen fans van het programma wel op VTM terecht voor een programma van dezelfde makers, namelijk Gestrand op Honeymoon Island.

Meer
Lees meer...