‘Blind Getrouwd’: Voormalig deelnemer Christophe heeft lovende woorden voor Dziubi en Brecht

(Let op voor spoilers.) Blind Getrouwd kende maandagavond zijn eerste succesverhaal van het seizoen. Brecht en Dziubi kozen er op het beslissingsmoment namelijk voor om getrouwd te blijven. Daarmee zijn ze het eerste homokoppel in de Vlaamse editie van Blind Getrouwd die dat voor elkaar krijgt. En dat leverde hen felicitaties op van Christophe, die twee seizoenen geleden zelf nog deelnam zonder succes.

In totaal stapten voor Blind Getrouwd op VTM de voorbije jaren al 29 koppels in het huwelijksbootje. Daarvan ging het in 27 gevallen om een heterokoppel en amper in 2 gevallen om een huwelijk tussen twee mannen. Twee seizoenen geleden was die primeur voor de Antwerpse Nick en de Gentse Christophe. De twee wisten tijdens het beslissingsmoment half Vlaanderen te ontroeren met hun mooie speech, maar besloten toen uiteindelijk om niet getrouwd te blijven.

Dit jaar was er een herkansing, want de Antwerpse Dziubi en de Gentse Brecht waren aan elkaar gematcht en gingen dus het experiment van Blind Getrouwd aan. En in tegenstelling tot hun voorgangers beslisten zij na bijna zeven weken huwelijk om getrouwd te blijven. Dat konden we zien in de meest recente aflevering van Blind Getrouwd.

“Vlaanderen verlost van het Nick-Christophe-trauma”

Die positieve afloop zorgde niet alleen voor blijdschap bij Brecht en Dziubi, maar ook bij ex-deelnemer Christophe. Hij deelde meteen na het programma op Instagram een foto om het koppel te feliciteren. “Dikke proficiat, Brecht en Dziubi. Wat was het heerlijk om jullie traject te volgen de afgelopen weken. ‘Vonken en Vuur’ was de aankondiging van dit seizoen van Blind Getrouwd en dat was zeker bij jullie van het eerste moment het geval”, begint hij zijn bericht.

“Maar het ging verder dan die vonken en wat vuur. Die ingesteldheid om er echt iets van te maken, elkaar te leren kennen, naar elkaar toe te groeien, verschillen te omarmen en dat alles met een open en eerlijke communicatie: jullie zijn – net als de koppels die jullie voor gingen – een voorbeeld van hoe het kan. Hoe een eerder theoretische match effectief tot een mooie connectie tussen twee personen kan leiden”, gaat Christophe verder. “En wat een beslissingsmoment, mijn hart maakt hier een geweldige vreugdesprong. Met veel dank ook dat jullie Vlaanderen verlost hebben van het Nick-Christophe-trauma. Ik wens jullie een leven vol geluk en liefde samen!”

Blind Getrouwd-peter en meter

Op de bijhorende foto zien we naast Christophe, Dziubi en Brecht ook nog Candice. Zij nam vorig seizoen deel aan Blind Getrouwd en werd toen gematch aan Marijn. Zij bleven na het programma ook samen, maar gingen twee jaar later toch uit elkaar. Blijkbaar was Candice net als Christophe grote fan van de match Brecht-Dziubi, want ze dopen zichzelf op Instagram om tot “Blind Getrouwd-peter en meter”. “Niet dat jullie dat nodig hebben, want jullie doen het al perfect zonder ons. En kwestie van relativeren: misschien doen jullie het zelfs beter zonder ons”, lacht Christophe.

Lees hier de felicitaties van Christophe aan Brecht en Dziubi:

Meer
Lees meer...