‘Blind Getrouwd’ gaat vanavond van start, maar het eerste koppel is nu al bekend

‘Blind Getrouwd’ gaat vanavond van start, maar het eerste koppel is nu al bekend

VTM heeft in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ al een eerste koppel bekendgemaakt. De Gentse Joke werd door de experts aan de eveneens Gentse Stijn gekoppeld. Vanavond zullen we ook nog twee andere koppels leren kennen in een extra lange aflevering.

Door het grote aantal inschrijvingen konden er weer vijf matches werden samengesteld voor het vierde seizoen van Blind Getrouwd. Vorige week nog stelde VTM ons aan de tien deelnemers voor. Vijf koppels zijn uiteraard te veel voor één aflevering, dus zal VTM ze net zoals vorig seizoen spreiden over twee afleveringen. Vanavond zullen we in een eerste extra lange aflevering dan ook kennis maken met drie van de vijf koppels, op de andere twee is het nog wachten tot volgende week. Maar om ons wat warm te maken voor vanavond heeft VTM al één van de vijf koppels bekend gemaakt.
VTM

Joke en Stijn

Voor de 31-jarige Joke uit Gent hebben de experts het niet ver gezocht, want haar nieuwe man is de eveneens uit Gent afkomstige 30-jarige Stijn. Joke is leerkracht en al drieënhalf jaar single. Stijn werkt als account manager en is al vijf jaar alleenstaand. Joke gaf aan op zoek te zijn naar een open en goedlachs persoon die net zoals haar van het leven geniet, en dat moet dus de 30-jarige Stijn gaan worden. Die z’n perfecte vrouw moet dan weer intelligent zijn en goed kunnen communiceren.

Of het klikt tussen de twee zullen we misschien wel vanavond al te weten komen, wanneer ze samen met de twee andere koppels elkaar voor het eerst zullen zien en elkaar meteen ook het jawoord zullen geven.

Bij Stijn lijken er alvast een pak zenuwen te zijn:

VTM

Maar bij Joke gaat het er al wat gemoedelijker aan toe:

VTM
VTM

Blind Getrouwd start vanavond om 20.35 uur op VTM.

Gesponsorde artikelen