‘Blind Getrouwd’: Jana heeft hoop op Christiaan nog niet opgegeven

De laatste aflevering van het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM dateert ondertussen al van bijna 3 weken geleden. Toch blijven er nog verhalen opduiken over de deelnemers. Voor het veelbesproken ‘koppel’ Christiaan en Jana wordt nog volop gevolgd door de fans van het programma. Sommigen hopen namelijk dat hun verhaal toch nog een mooi einde krijgt … en daarbij zijn ze niet alleen.

Jana en Christiaan zorgden voor het allerlaatste beslissingsmoment van het afgelopen seizoen van Blind GetrouwdJana had daarbij op voorhand gezegd dat zij twee brieven zou schrijven en de beslissing van Christiaan zou volgen. Die koos uiteindelijk voor “nee“, waarop ook zijn wederhelft haar “nee”-brief bovenhaalde, met heel wat emoties als gevolg.

Jana krijgt spijt

Dat het huwelijk tussen Christiaan en Jana niet slaagde, was voor sommige kijkers toch een lichte verrassing. Aanvankelijk leken de twee namelijk het snelst naar elkaar toe te groeien van de vier koppels die door de experten samengesteld waren. Christiaan zou later ook toegeven dat hij voor het eerst in zijn leven echt verliefd was. Bij Jana kwamen die gevoelens minder snel en uiteindelijk zou ze tijdens het programma nooit tegen Christiaan zeggen dat ze verliefd was. Achteraf gaf ze toe dat ze dat wel tegen de cameracrew had gezegd, maar niet tegen haar partner durfde uitspreken.

Praktische problemen en enkele belangrijke verschillen zorgden er uiteindelijk voor dat het huwelijk tussen Jana en Christiaan – ondanks de sterke basis – niet slaagde. Maar daar lijkt Jana nu spijt van te hebben. Ze liet eerder al verstaan dat ze spijt had van haar “nee” en dat lijkt nog niet veranderd.

Nog niet officieel gescheiden

“Ik kreeg meer en meer spijt van onze beslissing. Na het beslissingsmoment heb ik dagenlang geweend en kreeg ik Christiaan niet uit m’n gedachten. Als hij iets op Instagram plaatste, moest ik het meteen gezien hebben. Dat was niet normaal voor iemand die net ‘gescheiden’ was, hé”, geeft ze toe in een interview met Dag Allemaal. Daarin zegt Jana ook dat ze Christiaan nog steeds mist.

Het probleem is dat Christiaan na het programma toegaf dat het verhaal voor hem wel afgesloten was. aar dat lijkt Jana voorlopig niet tegen te houden. “We spreken af en toe nog eens met elkaar af. We zien dan wel waar het ons brengt, hé. Voorlopig zijn we ook nog niet officieel gescheiden, dus ik ga gewoon – opnieuw – volop voor mijn man”, besluit ze.

Meer
Lees meer...