‘Blind Getrouwd’ komt terug op tv en veel sneller dan je denkt

‘Blind Getrouwd’ komt terug op tv en veel sneller dan je denkt

Nog op zoek naar de ware liefde? ‘Blind Getrouwd’ komt terug voor een derde seizoen, en eigenlijk al best snel: in het voorjaar! Het concept blijft hetzelfde: de trouwende koppels zien elkaar voor het eerst aan het altaar, en zeggen dan meteen ‘ja’. Na zes weken beslissen ze of ze hun huwelijk een kans geven, of scheiden. 

Het kon niet anders: Blind Getrouwd komt voor de tweede keer terug. Dat bevestigde VTM vandaag. De vijf nieuwe koppels geven elkaar in het voorjaar een ring en een ‘ja’. Da’s ook meteen de eerste keer dat ze elkaar zien. Dit jaar hadden de specialisten trouwens keuze uit een grote poule.

Enorm veel inschrijvingen

Want VTM wist bijna niet waar te beginnen met koppels selecteren.

In eerste instantie had de zender gezegd dat er enkel een derde seizoen kon komen als er voldoende mensen waren ingeschreven.Hoe groter de poule met kandidaten, hoe groter de kans dat er een match in zit, is de redenering daarachter. Maar het kan natuurlijk ook dat er zich vijfduizend mensen inschrijven, en daar slechts twee koppels uitkomen. Niet genoeg voor een seizoen Blind Getrouwd.

VTM werd echter overstelpt met inschrijven. Meer dan 3.600 vrijgezellen boden zich aan en daardoor zijn er nu zelfs vijf koppels gevonden die elkaar het jawoord zullen geven.

3 op 7

Dankzij de wetenschappelijke match van de relatie-experten zijn er nu in het totaal 3 van de 7 koppels uit de voorbije twee seizoenen nog gelukkig getrouwd. Het tweede seizoen van Blind Getrouwd zorgde voor een lang en gelukkig leven voor Nicolas & Evelien en Veerle & Nick. Ook uit het eerste seizoen klinken er nog positieve berichten: Stijn en Nuria zijn nog altijd heel gelukkig samen.

Er was een tijdje geleden wat controverse rond het programma. De makers moesten zich naar eigen zeggen gaan verantwoorden bij minister van Justitie Koen Geens. Maar VTM koos er dus toch voor om het een derde seizoen te geven. De vraag is natuurlijk of ze hun gemiddelde van 3 op 7 het komende seizoen gaan kunnen verbeteren.

Gesponsorde artikelen