‘Blind Getrouwd’-koppel Nuria en Stijn blazen tweede huwelijk af, maar niet om de reden die je zou denken

‘Blind Getrouwd’-koppel Nuria en Stijn blazen tweede huwelijk af, maar niet om de reden die je zou denken

Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ zijn ondertussen al zo’n anderhalf jaar getrouwd, maar deze zomer wilde het koppel hun trouw overdoen, maar dat ging uiteindelijk niet door. In Story legt het koppel uit hoe dat komt.

Na het eerste seizoen van Blind Getrouwd op VTM blijft uiteindelijk één koppel getrouwd. Stijn en Nuria zijn nog steeds een koppel en naar eigen nog steeds heel gelukkig.

Toch ging hun geplande, tweede huwelijk deze zomer niet door. Het koppel was van plan om hun trouw dan over te doen omdat ze elkaar op hun eerste huwelijk nog niet kenden, maat dat plan moesten ze annuleren.

Kinderplannen

“Stijn wilde mij afgelopen zomer verrassen. Hij contacteerde stiekem onze familie en vrienden, maar uiteindelijk bleken er veel op vakantie, dus heeft hij het niet laten doorgaan”, legt Nuria uit in Story. “Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Ik laat het aan Stijn over. Het zou goed kunnen dat er geen feest meer komt.”

Ook over hun eventuele kinderplannen blijft Nuria op de vlakte. “Iedereen weet dat we graag snel kinderen willen, maar mocht ik al zwanger zijn, dan willen we dat zolang mogelijk voor onszelf houden. Sowieso zouden we onze baby uit de media willen houden. We hebben wel een katje in huis gehaald waar we voorlopig onze handen vol mee hebben”, besluit ze.

Gesponsorde artikelen